Denne ukens blogg: Fredrikke Adele

Fredrikke er en 22 år gammel glad og sosial jente som bor i Oslo. Hun driver en livsstilsblogg der hun deler det meste. Ukens blogg på Nouw er Fredrikke Adele. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Fredrikke?
Fredrikke er en tyve år gammel jente som er født og oppvokst i Oslo som er utadvendt, sosial og generelt glad i mennesker. Jeg er mer enn middels glad i å prate og har alltid hatt en lidenskap for fotografi og skriving. Det viktige i livet er å gripe hver eneste dag og ta vare på det rundt seg. Vise masse kjærlighet.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Siden jeg var ung har jeg alltid vært oppdatert på bloggere og blogg generelt. Da jeg var yngre var blogg veldig nytt og spennende, det var flere som begynte med det. Spesielt husker jeg motebloggeren Ulrikke Lund og Nora Alba som ga meg mye inspirasjon til å starte selv. Etterhvert som tiden gikk har interessen og nysgjerrigheten økt og derfor bestemte jeg meg for å opprette min egen «verden». Dette er selvfølgelig på bakgrunn av min lidenskap for fotografi og skriving som nevnt i spørsmålet ovenfor. Jeg har også vært veldig heldig som fikk både kamera og datamaskin i ung alder så dette ble enklere for meg. Det kan jeg takke mine foreldre for.

Hva blogger du om?
Jeg vil ikke sette min blogg under en spesiell kategori, det har jeg heller ikke gjort her på Nouw. Bloggen min varierer veldig etter hva jeg selv syntes er interessant. Det vil være en selvfølge å finne lesestoff om ting som interesserer meg på min blogg. Dette kan være for eksempel mote, skjønnhet, fotball, reise og mat. Det er igjen viktig for meg å huske på at bloggen skal kunne representere meg på en riktig måte, derfor blogger jeg mest for meg selv. Jeg ser på det som en stor bonus at folk interesserer seg og det er nettopp dette som gjør blogging så unikt.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Jeg kan nok ikke svare konkret på dette spørsmålet, dette er noe leserene mine vet best. Jeg håper selvfølgelig at de menneskene som leser bloggen min gjør det, fordi de kan relatere seg til meg og mye av det jeg skriver om. Det er veldig positivt hvis bloggen min kan være en kilde til inspirasjon for mange mennesker der ute slik noen blogger er for meg.

Er det stor forskjell mellom bloggens Fredrikke og virkeligheten?
Det har alltid vært viktig å være meg selv på bloggen, det er selvfølgelig noe jeg velger å holde privat men dette tror jeg er sunt for både meg og leserne. Det er ikke alt som er like spennende å lese- eller se på. Selvfølgelig ordner jeg ting litt ekstra når det er tid for foto men dette er på grunn av min interesse for det. Jeg er en normal og jordnær jente som de fleste andre er og vet hvem jeg er.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Bloggen min er innholdsrik når det kommer til bilder og tekst. Bloggen min er veldig varierende fordi det er så mange ulike spekter av min hverdag, det er alltid noe å gjøre eller noe nytt å dele med leserne mine. Noe av det viktigste for meg er å ha bilder av god kvalitet og tekster kan variere i lengde, bilder kan ofte si mer enn ord. For eksempel innen kategorien mote og interiør, liker jeg spesielt å imøtekomme alle ulike mennesker fra forskjellige bakgrunner og interesser. Vi har alle forskjellig stil, økonomi og bakgrunn – jeg vil at flere skal kunne relatere seg til bloggen min og meg.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei, det har jeg ikke. Som nevnt tidligere legger jeg mye arbeid i hvert eneste blogginnlegg, som regel når jeg er ferdig etter timer med arbeid er jeg fornøyd og kan poste det. Det er slik at alle som vil kan lese det uten at det blir feil eller er negativt ladet for meg eller leseren.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Det man ikke får lese om i min blogg er vel noe jeg ønsker å holde for meg selv, privatliv eller slike ting. Jeg kan absolutt være åpen for innlegg som inneholder meninger og følelser men det er ikke noe ekstremt. Jeg vil heller ikke krysse bort noe du ikke kan lese om i min blogg fordi jeg vil være variert. Det åopprettholde en følelse av at du alltid kan lese om noe nytt og spennende på min blogg er viktig. Det kan også hende at mine interesser og vaner varier så derfor er det ingen fasit.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
En bra blogg for meg vil være en blogg av god kvalitet når det kommer til bilder og tekst. Det spiller ingen rolle for meg om personen velger å dele mye eller lite av seg selv, men hvis vedkommende gjør ting på sin egen måte holder det for meg. Jeg leser blogger innenfor ulike kategorier og det er så utrolig mange ulike og fine blogger der ute.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg er mørkeredd.
2. Jeg har en fobi for badefliser (jeg har blitt vant til for eksempel mitt eget, men som regel dusjer jeg med flip flops)
3. Jeg har bursdag på samme dag som min mamma! Litt spesielt, er det ikke?

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg leser for så utrolig mange ulike blogger så her er det vanskelig å nevne noen. Selvfølgelig drømmer jeg meg bort i Louise Angelica Riise sin moteverden...are you with me girls?!

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Jeg kan ikke fortelle deg hvorfor DU skal lese bloggen min, dette er smak og behag. Men, det er kjempe stas at mennesker der ute vil titte innom bloggen min og følge min hverdag. Jeg vil at mennesker skal lese bloggen min fordi de kan la seg inspirere, drømme og være litt nysgjerrige. Det er ingen der ute som meg eller deg – så derfor kan det være verdt å ta en titt.

Fredrikas blogg: nouw.com/fredrikke