Denne ukens blogg: Elisabeth

Denne ukens blogg: Elisabeth

Ukens blogg denne uken er Elisabeth Uksnøy. Profile -

Hei Elisabeth, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei, jeg har nettopp levert eksamen og har nå sommerferie, så akkurat nå har jeg det VELDIG bra! Å få være ukens blogg gjør selvsagt min allerede flotte tilværelse enda bedre, og jeg gleder meg til å dele godt innhold med gamle og nye lesere i uken som kommer.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min finner dere en god del mote og stil, blandet med en dæsj av hverdagstanker, interiør og mat. Jeg er vel det man kan kalle en livsstilsblogger, så her finnes det noe for en hver!

Hva er ditt beste fototips?
Lær deg manuelle instillinger! Å kunne stille ISO, lukkertid og blender selv gjør fotografering så mye morsommere, samtidig som du får større kontroll over hvordan bildet blir. Å fotografere betyr å tegne med lys, så jeg vil anbefale alle å leke seg med lyset og kamerainstillingene. Det viktigste er å ha det gøy!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er glad i en god fest, men det er faktisk ingenting som slår en hjemmekveld med kjæresten eller en god venninne. Pizza, potetgull og pepsi max er obligatorisk på lørdagskvelden!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg henter inspirasjon fra nesten alle blogger jeg er innom, men i det siste har de svenske Nouw-bloggerne Emmy Nikolausson (http://nouw.com/emmyannajasmin), Alice Stenlof (http://nouw.com/alicestenlof) og Tyra-Stina Wilhelmsson (http://nouw.com/tyrastinamim) gitt meg ekstra mye inspirasjon! Selv om det finnes mange gode norske bloggere, har jeg en ekstra forkjærlighet for de svenske. Det finnes så mange fine blogger der ute!

Hva er ditt skjulte talent?
Det mange av mine lesere ikke vet, er at jeg i mange år har drevet med sang! Jeg har stått på scenen uttallige ganger, både alene, i kor og i musikaler, og jeg elsker å drive med det. Jeg kan også spille saksofon, og det er jo et litt morsomt talent, haha!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år er jeg ferdig utdannet, eier egen bolig, har hund og en jobb jeg elsker, og er forhåpentligvis gift med min kjære. Det er iallfall drømmen!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg streber etter å skrive innlegg som jeg selv ville lest, med god kvalitet på bilder og tekst. Jeg tenker alltid kvalitet fremfor kvantitet, men samtidig har jeg oppdaget at det gir både meg og leserne mine mer glede om jeg greier å oppdatere daglig, samt gi mer av meg selv. Min fremgangsoppskrift nå som alt eksamensstresset er over er derfor å oppdatere hyppigere enn jeg har gjort tidligere og vise mer av personligheten min. Det kan bli morsomt!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Akkurat nå er det nesten bare ting til leiligheten som står på ønskelisten, og jeg skulle gjerne hatt et nytt gulvteppe til stuekroken, freshe bilder på veggene i alle rom og en svær, grønn plante til balkongen.

Elisabeth blogg: nouw.com/elisabethuksnoy