Denne ukens blogg: Elin Bergius

Hun er en kommende mor som er bosatt i Norge sammen med samboeren sin. Hun blogger om sin hverdag der hun blant annet forteller om det å være gravid. Ukens blogg her på Nouw Elin Bergius. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Elin?
Jag är en helt vanlig tjej ifrån Göteborg, som är 22 år och väntar mitt första barn tillsammans med min sambo Christian-Fredrik även kallad CF. Vi har även en chihuahua som blir fem år snart, Inez heter hon och min vardag kretsar mycket runt henne. Hon har varit min bästa vän i många år nu. Jag har bott i Norge i över tre år och är för ögonblicket bosatt i CFs hemby Stavanger.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jag har egentligen bloggat i flera år, men bara för min egen skull. Så aldrig seriöst, skulle kalla mig själv en "periodbloggare". Men sen nyhet kom ut att jag väntade en bebis, har läsarsiffrorna stigit, därför prövar jag att uppdatera dagligen. För tycker de är så skoj att få tillbaka meldingar och faktiskt se att personer uppskattar och gillar de jag skriver.

Hva blogger du om?
Om min vardag tillsammans med min lilla familj, lever egentligen ett väldigt oglamouröst liv. Men jag är världens lyckligaste me de, och strävar inte efter något annat. I tillägg skriver jag om hur de är att vara gravid och mat. Jag älskar mat.

Hvorfor leser folk ackuratat din blogg, tror du?
Jag har ju fått extremt mycket uppmärksamhet efter min medverkan i årets Paradise Hotel, så jag önskar ju att folk följer mig pga att de gillar mig.

Er det stor forskjell mellom bloggens Elin og virkeligheten?
Nej, egentligen inte. Jag skriver ju om min vardag och är fullt ärlig i allt jag skriver, jag gillar inte att låtsas vara någon annan än mig själv. Sen kanske jag väljer att inte dela precis allt.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Personlig och kanske lite tråkig? Haha kan jag skriva så? Av och till är min vardag ganska tråkig, så känner väl alla av och till kan jag tro, så de är inte varje dag de är lätt att skriva ett inlägg.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Bara en gång och de var häromdagen, då skrev jag att CF skulle vara borta hela veckan och att jag var ensam hemma, så efter tänkte jag att de inte var allt för smart.. Man vet aldrig va de finns för läskiga folk som önskar att komma på besök. Hehe men de är de enda. Om jag ska ångra på en massa saker kommer jag ha ångest hela livet. Så bättre att bara stå för allt som blir skrivet.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Sex, jag var ganska öppen med den biten på tv i våras. Men de blir inte mycket om de nu, de som händer hemma i vårt sovrum stannar där. Haha.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Det är svårt att säga, alla tycker om att läsa om olika saker. Men en blogg med bilder och ärlighet, föredrar jag.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jag kissar på mig nästan varje gång jag nyser, skrattar eller hostar. (Måste börja med knipövningar...)
2. Jag kan gråta när jag vill, krokodiltårar...
3. Jag är dålig på ordet, förlåt.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jag läser kun min egen för att få med mig om jag gjort några stavfel osv. Läser såklart någons inlägg då och då, men de är bara om de verkar vara något skvaller som är skrivet och jag behöver få de med mig .. ;)

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Jag vill att folk ska läsa den för att dem önskar att bli bättre "känt" med mig som blivande mamma. Och för att dem tycker att de jag skriver om har en mening.