Denne ukens blogg: Charlotte Tunes

Hun driver en blogg med fokus på mote, innredning og skjønnhet og velvære. Hun tilbringer helst lørdagskvelden med venner som gjør henne glad og hun blir inspirert av Angelica Blick. Ukens blogg her på Nouw er Charlotte Tunes. Profile -

Hei Charlotte, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Vet du, jeg har det mye bedre enn på lenge! Det føles virkelig bra. Det å få være ukens blogg er absolutt noe jeg setter stor pris på. Gøy å bli sett og få anerkjennelse for den jobben jeg legger ned i bloggen, så tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det er i grunn en god blanding, men innholdet på bloggen vil nok mest bestå av mote, interiør, matglede og skjønnhet og velvære. Håper dere liker det!

Hva er ditt beste motetips?
Mitt beste motetips må nok være at man kler seg som selv ønsker, og ikke tenker så mye på hva andre mener om antrekket ditt. Vær deg selv!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På en lørdagskveld liker jeg å lade batteriene skikkelig, så da blir det gjerne rolige kvelder sammen med folk jeg er glad i. En gøy spillkveld, god mat og godt selskap – perfekt lørdag i mine øyne! Dessuten blir jeg så dårlig av alkohol, at det ikke er noe som frister like mye som før, haha!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er i grunn mange. Jeg leser flere svenske blogger hvor jeg får stor inspirasjon på motefronten. Favoritter er nok Angelica Blick hos svenskene, og CathInTheCity av de norske bloggerne. Cathrine er absolutt et av de skjønneste menneskene jeg har møtt :-)

Hva er ditt skjulte talent?
Haha, godt spørsmål! Om noen finner svaret på det, så vil jeg gjerne vite det! Jeg har lett etter mitt skjulte talent en stund nå, men det dukker virkelig ikke opp! Tror jeg må klare meg uten noen form for talent ;-)

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Synes i grunn det er litt skummelt å tenke så langt frem i tid, men forhåpentligvis har jeg oppnådd flere av målene mine i livet. Jeg satser på at jeg jobber et sted jeg elsker, har en trygg økonomi, og at jeg er lykkelig i mine omgivelser :-D

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften min er nok bare å stå på, bruke sunn fornuft og gjøre det jeg elsker og brenner for. I de senere årene har jeg følt på det å være trygg på meg selv, og det utretter virkelig store forskjeller i livet! Det å være stolt over en selv.. det er faktisk lov! Jeg har også en lidenskap for bloggen, og så lenge jeg har det, så tror jeg at bloggen min vil holde seg sånn som jeg ønsker! Jeg prøver å inspirere, og det er nettopp det jeg håper jeg får til fremover også J

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
1. Jeg ønsker meg aller mest en hund (det blir ikke med det første, men det står virkelig på toppen av ønskelisten altså).
2. Jeg ønsker meg flere faux fur i alle regnbuens farger. Det er såå lekkert nå til høsten!
3. At jeg snart blir helt frisk sånn at jeg kan begynne med yoga igjen - så deilig.

Charlottes blogg: nouw.com/charlottetunes