Denne ukens blogg: Birgithe Bjørndal

Ukens blogg denne uken er Birgithe Bjørndal. Profile -

Hei Birgithe, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
For øyeblikket har jeg det veldig bra. Det merkes på kropp og humør at våren nærmer seg! Også føles det utrolig fint å være ukens blogg, en liten motivasjons-boost i hverdagen!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg kommer til å blogge mest om mote og min hverdag, mine meninger om samfunnstemaer og diverse tips. Jeg har også noen spennende ideer som jeg gleder meg til å dele!

Hva er ditt beste motetips?
Kjør din egen stil, rock det du føler deg fin og komfortabel i, så ser man selvtilliten din tvers igjennom. Personlig elsker jeg lag på lag-antrekk, og en miks av maskulinitet og femininitet.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Filmkveld med kjæresten, selv om vi aldri blir enige om film, da jeg elsker skrekkfilmer mer enn alt. Det gjør altså ikke han. Ellers setter jeg skikkelig stor pris på jentekvelder med gossip og gode drinker. Jeg er alltid med på en drink, helst mojito.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er fast leser av That Pommie Girl, Fanny Lyckman og Beautycrush. Så inspirerende!

Hva er ditt skjulte talent?
Nå må jeg le litt.. Er så typisk at når man får slike spørsmål så kommer man ikke på noen ting. Jeg har ingen morsomme talenter som instrument eller noe sport av noe slag, men jeg har ett ekstremt øye for detalj. Vet ikke om dette er ett talent, men det hjelper veldig når man har interesse for mote, interiør og fotografi. Og jo, jeg har jobbet som freelance fotograf, kan det regnes som ett talent?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg skal ha bolig eller hus med kjæresten, en hund eller fler, 2 barn og rett og slett være økonomisk stabil. Veldig A4, men det er vel en grunn til at det er A4, for det er jo i bunn og i grunn det alle ønsker, at the end of the day.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det første er et simpelt og beroligende design, ikke for mye støy i bakgrunn av innleggene. Jeg er også svak for gode og fine bilder, så det er nøkkelen for meg. Det er dette jeg bruker mest tid på av alt. Og selvfølgelig gode tekster som er interessante og ikke for lange.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
1. En hund.
2. Klisje, men fred på jord.
3. En leilighet jeg kan gjøre hva jeg vil med av innredning og oppussing.

Birgithes blogg: nouw.com/Birgithe