Denne ukens blogg: Anne Sofie

Ukens blogg denne uken er Anne Sofie. Profile -

Hei Anne Sofie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra for tiden! Nyter både ferien og julen til det fulle. Det føles veldig bra å være ukens blogg! Utrolig kjekt med en bekreftelse på at det jeg gjør er bra. Det gir ny motivasjon til å blogge bedre!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min handler for det meste om mote og skjønnhet, men med små innspill av min hverdag. Hovedfokuset er på mote, så antrekksbilder, innkjøp osv. vil det komme mye av.

Hva er ditt beste motetips?
Mitt beste motetips er å bygge en god basisgarderobe med nøkkelplagg i god kvalitet som enkle t-skjorter, jeans, strikkegensere, kåper og skinnjakker. Da har man alltid noe å ha på seg, og man vil enkelt kunne kombinere andre plagg som gjør litt mer ut av seg.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskvelden finner du meg som oftest på kino med venninner eller godt plantet i sofaen med litt sjokolade i fanget. Jeg er ikke så glad i å dra ut på byen, helgen er til for å slappe av! ;-)

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er så mange flinke! Men tre store favoritter er finske Marianna (mariannan.indiedays.com), Kristina Bazan (www.kayture.com) og Felicia Åkerström (akerstroms.devote.se).

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er faktisk ganske flink til å brodere, ikke noe mange vet, haha. Det er noe jeg har gjort siden jeg var liten ettersom mamma også er veldig glad i håndarbeid.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da er jeg ferdig utdannet bioingeniør med master i biomedisin, og har forhåpentligvis en spennende jobb jeg trives i. Ellers bor jeg i drømmehuset/leiligheten med en søt liten hund - og kanskje en mann og to små til?

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Kvalitet fremfor kvantitet, alltid! Jeg blogger heller sjeldnere og bedre enn oftere og mindre bra. Skolen krever veldig mye av meg, men planen fremover er å bli mer strukturert slik at jeg finner tid til begge deler. Jeg elsker å blogge, og tenker at så lenge du liker det du driver med, så vil det skinne gjennom.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
En sort pelsjakke, Mulberry Lily i sort og det perfekte paret ankelstøvletter som går til alt.

Anne Sofies blogg: nouw.com/annesofie