denne ukens blogg: anette hovland

Hun er 21 år gammel, bor i Oslo, elsker mote og innrømmer i intervjuet at hun stiller enormt høye krav til seg selv. Ukens blogg her på Nouw er Anette Hovland. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Anette?
21 år gammel jente fra Molde, som nå bor i Oslo. Jeg jobber på Volt, og vil påstå at jeg har verdens beste jobb med fantastiske kolleger! Bloggen har jeg vedsiden av som en hobby jeg stortrives med!

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?

Helt siden barneskolen har jeg hatt uttallige nettsider fylt med alt mulig rart! Jeg fikk til slutt tilgang til blant annet photoshop, og hadde en enorm glede av å redigere bilder, sette sammen moodboards og lignende- når blogging kom på banen i Norge, var jeg igang med en gang, men av en eller annen grunn turte jeg aldri å ha den offentlig særlig lenge. Det ble derfor til slutt en blogg kun for meg, fylt med ting jeg likte! Men dagen kom da jeg ville prøve på nytt! Og glad er jeg for det!


Hva blogger du om?
Stort sett så består bloggen min av bilder, og hovedfokuset mitt er mote med en liten brøkdel hverdag! Jeg liker å ta utgangspunkt i hva jeg liker ved andres blogger, jeg leser veldig sjeldent tekster i andre blogginnlegg- Det er alltid bildene jeg har mest interesse av! Derfor holder jeg meg som regel til lite tekst, og mye bilder!


Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?

Jeg håper jo at andre klikker seg inn på min blogg fordi de liker innholdet. Jeg ønsker å være til inspirasjon for andre, slik så mange bloggere er for meg!

Er det stor forskjell mellom bloggens Anette og virkeligheten?
I og med at jeg deler svært lite av meg selv personlig på bloggen, så er det nok en vesentlig forskjell. Jeg er ikke av typen som ønsker å dele absolutt alt av hverdagen min- Men jeg har fortsatt et ønske om at leserne mine skal kunne bli litt bedre kjent med meg, under overflaten-

Hvordan vil du beskrive bloggen?

En blogg bestående av mote og skjønnhet, som forhåpentligvis er til inspirasjon for andre!

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Heldigvis ikke! Værtfall ikke som jeg kommer på akkurat nå, men som nevnt så skriver jeg svært lite- I mitt tilfelle er det nok heller bilder eller antrekk jeg har angret på, som ikke har blitt helt som jeg hadde håpet!

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Provoserende innlegg, eller altfor personlige innlegg om privatlivet mitt- selv om jeg elsker personer som tørr å provosere og dele mye av seg selv!

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Hovedfokus nummer en, er gode bilder- høy oppløsning og bra størrelse! Tekst er også viktig, om man først skal skrive et langt innlegg burde det jo være av kvalitet!

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg klarer ikke å sovne i mørket, og må se på enten Friends eller The big bang theory før jeg klarer å sove!
2. Jeg elsker havet, men takler ikke se på store skapninger eller skygger under vann- av en eller annen merkelig grunn blir jeg utrolig uvel av det-
3. Jeg setter enormt store krav til meg selv, og når jeg ikke gjennomfører ting godt nok tar jeg det litt for hardt til tider.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg er innom ganske mye forskjellig, men svenske bloggere er absolutt en favoritt! Fanny Lyckman og Angelica Blick har alltid stått øverst på listen min.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Om man har like stor interesse for mote og skjønnhet som meg, håper jeg at bloggen min faller i smak!
Selv om jeg kanskje ikke deler så veldig mye av meg selv i det personlige, ønsker jeg å skape en interesse på andre måter!