Denne ukens blogg: Alexandra Kolstad

Ukens blogg denne uken er Alexandra Kolstad. Profile -

Hei Alexandra, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det bare bra! Første våkennatt på evigheter, så litt lite søvn, men jeg kan absolutt ikke klage på disse to englebarna jeg er hjemme i mammapermisjon med nå. Det er supergøy å få være ukens blogg!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Hvordan livet som 23 år og trebarnsmamma er, på godt og vondt. Alle oppturer, nedturer, innkjøp, tanker, begivenheter, et diy innlegg i ny og ne og litt oppskrifter.

Hva er ditt beste motetips?
Jeg er absolutt ikke den rette til å spørre om motetips, hehe. Min kleskode om dagen er en svart tights og gråe singletter (som en gang var hvite) med gulpeflekker på.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg elsker å sitte ved siden av min kjære og se på serier/filmer eller spille kort og brettspill, men for en barnslig 23 år gammel trebarnsmamma er det veldig godt å få dra ut til venninner å bare være meg selv også av og til.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Marthe Borge, Speiltvillingene, Wild Little Cubs (som blogger her på nouw forresten) og Nathalie Kalvik er de jeg leser når jeg først leser blogger.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er fantastisk flink til å gjemme ting på "smarte plasser" og glemme hvor jeg har lagt dem. Spesielt lommeboka og bilnøklene.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis på jordomseiling, med en villa og eget firma hjemme og en konto stappfull av penger. Men jeg sitter mest sannsynligvis enda med gjeld opp etter ørene, en herlig familie og litt flere rynker og noen (les; mange) gråe hår. ;-)

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har egentlig ingen fremgangsoppskrift. Jeg prøver å svare på alle kommentarer, være hyggelig og grei, oppdatere bloggen så ofte jeg rekker og aldri publisere et innlegg uten bilder.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Ny kjøkkenmaskin, nytt kamera og ny mac. En sydentur hadde heller ikke vært feil nå kjenner jeg.

Alexandras blogg: nouw.com/mammahjem