Denne ukens blogg: Albertine

Denne ukens blogg: Albertine

Ukens blogg denne uken er Albertine Løseth Vestvik. Profile -

Hei Albertine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann, jeg har det helt supert! Det er virkelig stas å bli plukket ut til å være ukens blogg, det hadde jeg aldri forventet. Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Dere vil få lese om mote, matlaging og masse foto, men det kan også komme innlegg om helt andre ting. Jeg klarer aldri å bestemme meg for kun ett bestemt tema å blogge om, jeg har alt for mange idéer og ting jeg vil dele.

Hva er ditt beste fototips?
Først og fremst lær deg ISO, blender og lukkertid, da er du på god vei! Deretter anbefaler jeg å alltid fotografere i godt lys. Naturlig utelys gir fine, klare og lyse bilder som i ettertid er lett å redigere.

??Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
?
For tiden jobber jeg hver eneste helg, og er som regel ikke ferdig før ti-ellevetiden på kvelden. Hadde jeg derimot hatt fri ville jeg tilbragt tiden med gode venninner og/eller søstrene, lagd noe godt og kanskje spilt et spill, eller dratt en tur på byen for å møte mennesker og være sosial.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er Angelica Blick og Fanny Lyckmans største fan!

Hva er ditt skjulte talent?
Kan man si at man har talent i å være distré?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Oi! Jeg har absolutt ingen anelse hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg tar ting som det kommer og er nesten skremmende avslappet til fremtiden. Enten har jeg nettopp begynt å studere ellers er jeg ferdigutdannet, har mann, bil og barn. Det er vanskelig å si.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har vært litt sløv i det siste, så første steg er å komme i gang skikkelig. Deretter står jeg evig og alltid for kvalitet foran kvantitet! Er teksten eller bildene for dårlig dropper jeg like gjerne hele innlegget.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Sommer, nytt objektiv til kameraet og pengebok. Sistnevnte trenger jeg virkelig, alt som en pengebok skal inneholde er spredd over hele huset.

Albertines blogg: nouw.com/albertine