Denne ukens blogg - Viral Vogue

Denne ukens blogg - Viral Vogue

Ukens blogg denne uken er Angela Pedersen! Profile -

Hei Angela, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra for tiden. Det er sommer og det er fantastisk! Å få være ukens blogg på Nouw er veldig hyggelig og utrolig stas i og med at jeg er veldig ny på denne plattformen.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg vil dere få se se alt fra styleguider, mote, trening og kosthold til husbygging, interiør og reise. Jeg deler veldig lite om meg som person og mitt liv, men tenker at jeg vil dele litt om min hverdag fremover.

Hva er ditt beste fototips?
Godt lys og bli kjent med kameraet ditt. Lær deg innstillingene og det vil hjelpe deg mye.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskveldene tilbringer jeg aller helst med min kjære og gode venner. Om sommeren blir kveldene veldig varierte, men noe godt i glasset, lange utendørsmiddager, cocktails i solnedgangen og uforglemmelige byturer er noen favoritter.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg syntes det er så utrolig mange flinke bloggere på Nouw, så jeg blir helt klart inspirert av dem. Andre store favoritter er Angelica Blick, Janni Delér og Fanny Lyckman. Jeg kan sitte å scrolle igjennom deres profiler lenge og drømme meg bort.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm... jeg har nok ikke et skjult talent. I såfall må det være noe jeg ikke har oppdaget enda...

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg har vært sammen med min kjæreste i 8 år nå og vi renoverer et hus, så om 10 år lever vi vel lykkelig der, er gift, har to barn og har reist og opplevd mer av verden.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg vil ikke si at jeg har en fremgangsoppskrift, men jeg ønsker å dele mote, reise - og livsstilsopplevelser med det fantastiske globale samfunnet av jenter med de samme interessene som meg selv.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

1. Flytte inn i eget hjem. Mitt største ønske akkurat nå er å få ferdig huset vårt. De største jobbene er heldigvis gjort så maling, valg av gulv, fliser, innredning og interiør gjenstår. De prosjektene er noe jeg kommer til å dele med mine lesere og kanskje kan mine ideer være til hjelp og inspirere andre.

2. Reise. Verken jeg eller kjæresten har tatt oss ferie i sommer og skal bare jobbe, men vi får se om vi finner på noe til høsten.

3. The bag of my dreams. Chloe Nile Medium Bracelet Crossbody Bag - den vesken har jeg falt pladask for.Angelas blogg: nouw.com/viralvogue