Denne ukens blogg - Victoria

Denne ukens blogg - Victoria

Ukens blogg denne uken er Victoria Kolnes. Profile -

Hei Victoria, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann! Jeg har det utrolig bra, takk som spør. Det føles fantastisk å være ukens blogg, ettersom jeg nylig startet å blogge på Nouw. Så dette var veldig kjekt!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Hverdagene mine handler for det meste om trening og sunt kosthold, så dette er noe dere definitivt kommer til å få lese om. I tillegg kommer jeg nok til å blogge litt om det som inspirerer og motiverer meg til å leve et lykkelig liv. Jeg liker godt å ta bilder, så dere vil nok også få se en del hverdagslige bilder fra mitt liv.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er definitivt et godt lys og en fin setting. Man trenger ikke nødvendigvis å kjøpe det dyreste kameraet for å kunne ta inspirerende og fine bilder.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
@madeleinepalo har et stort talent i å ta inspirerende og ikke minst vakre bilder. Hun har en ren og fin stil, og innleggene hennes er fulle av fine bilder av alt fra sminke og fashion til mat og reiser.

Annijor.no er mitt største forbilde på grunn av de ærlige og usminket innleggene hennes. Hun skriver det alle tenker men gjerne ikke har "guts" nok til å innrømme.

jannideler.comJannideler.com er også en inspirerende kvinne som reiser mye og rett og slett lever "drømmelivet" i Monaco. Hun deler ulike fashion-, mat og treningstips.

lindastuhaug.no Lindastuhaug.no er definitivt den matbloggen jeg får mest inspirasjon fra når det kommer til sunnere mat. Ikke bare deler hun oppskrifter av god mat, men bildene hun tar har en utrolig vakker setting - som gjør maten enda mer fristende.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Nå som det begynner å bli kaldt og mørkt ute foretrekker jeg å være med venner og diske opp en varm og god middag sammen, gjerne med noe godt i glasset. Kanskje etterfulgt av en tur på byen for å "catche up" med gamle venner og bekjente.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er ett hundre prosent wifey material, haha! Jeg tror faktisk at det å lage mat var et skjult talent i mange år. Nå er det kanskje mer åpenbart med tanke på Instagram-kontoen min @vk_lifestyle og bloggen. Men jeg tror nok at det var en del overrasket sjeler der ute som aldri hadde trodd at jeg hadde det i meg, noe som jeg syns er veldig kjekt selvfølgelig.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg 29 år. Da har jeg reist til de fleste landene som jeg ønsker å reise til. Jeg har eller holder på med en mastergrad innenfor et emne jeg elsker og har en jobb jeg stortrives med. Jeg har forhåpentligvis funnet meg en kjæreste/ektemann og sammen har vi kanskje ett barn. Vi bor en plass i Norge, i et fint hus som jeg har vært med å konstruert og innredet selv. Så har vi en hund, selvfølgelig.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har egentlig ikke noe oppskrift eller plan for bloggen. Jeg kommer til å fortsette å blogge så lenge jeg føler at jeg får noe godt ut av det, og at jeg trives med det. Jeg håper det er snakk om lang tid, for akkurat nå elsker jeg det og jeg syns det er kjekt å dele med andre det som har fått meg til å bli en bedre versjon av meg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Vanskelig spørsmål! Men det må være en en-veis flybillett til Hawaii, et gratis forbruk av Cola Zero livet ut og et nytt fotokamera.

Victorias blogg: nouw.com/victoriasjourney