Denne ukens blogg - Tuva

Ukens blogg dennne uken er Tuva Svare! Profile - 3

Hei Tuva, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det superbra og er veldig glad. For hvem er vel ikke det, når man er blitt ukens blogg? Å være ukens blogg er skikkelig stas og jeg er veldig takknemlig for det.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg pleier å si at bloggen min er som en pose med smågodt, en god blanding med litt av alt ;) Men hovedinteressene mine er interiør og mote, så da blir det skrevet mest om det. Ellers skal jeg ut å reise til et veldig fint sted snart, og da skal jeg dele masse fine bilder derfra.

Hva er ditt beste fototips?
Jeg er vel en som burde få fototips og ikke gi fototips, hehe. Men jeg kan iallefall si at lys er ekstremt viktig. Ellers synes jeg det er viktig å passe på at det er et rent og ryddig motiv. Ikke ta outfitbilder foran kleshaugen du har opparbeidet deg på soveromsgulvet for eksempel.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Uansett hvor mye jeg angrer på søndagen, blir det som regel til at jeg er med venninner og at vi tar oss en tur på byen. Men jeg er også veldig glad i å bare ligge som et slakt på sofaen. Sammen med kjæresten,- og litt ost, kjeks, vin + en god serie.


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg digger Eirin Kristiansen sin blogg. Hun er helt fantastisk flink. Og så elsker jeg Nouw sine svenske og danske bloggere, som feks. @moamattsson, @alicestenlof og @MariaKragmann.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har ikke så mange skjulte talent, for når jeg først har et talent, så sørger jeg for å vise det frem til alle ;)

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år håper jeg først og fremst at jeg er lykkelig, og fremdeles har hele familien min og alle vennene mine rundt meg. Og så satser jeg på at jeg er blitt advokatfullmektig, kjøpt meg enten hus, eller en stor leilighet i Oslo, og at jeg endelig har råd til å reise så mye jeg vil og har tid til.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Hmm, vanskelig spørsmål. Å ha lettleste innlegg, med bilder av bra kvalitet. Og så tror jeg at det kan være smart å velge ut noen få ulike temaer du vil fokusere på og skrive om, feks. sminke, hudpleie og mote. Da tror jeg du får en mer lojal følgerskare, nettopp fordi de vet hva de kan finne hos deg. Nå har jeg vært dårlig på dette selv, og skriver om alt mulig rart.. Men jeg tror det er et godt tips :)

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Bortsett fra fred på jord, at alle har det godt, og at noen kan vaske og rydde leiligheten min, så er det;

- En veske fra Gucci, som heter Sylvia.
- En ny sofa, i grå velour.
- En tur til Marrakech.

Tuva sin blogg: www.nouw.com/tuvasvare