Denne ukens blogg - Therese

Ukens blogg denne uken er Therese Hansen. Profile -

Hei Therese, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei. Jeg har det veldig bra! Takk som spør. Det å få være ukens blogg er veldig gøy. Hvertfall nå, i og med at jeg akkurat har byttet om fra blogg.no til nouw.com.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen er en liten innsikt i min hverdag. Mye trening og snakk om sunn livsstil, en god dose reisning da jeg vil beskrive megselv som en vandrende sjel, og også mine tanker og refleksjoner om livet. For tiden blir det en del snakk om reising da jeg akkurat nå befinner meg som backpacker langs Australias østkyst. Vidre går turen til Indonesia, og har mange andre spennende destinasjoner i vente etter dette også.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å ta lyse og klare bilder som gjerne har litt sjel i seg. Bedre med ett gjennomført bilde, enn 5 halvgode.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På en lørdagskveld sitter jeg gjerne hjemme med gode venner og koser meg med mat og snakk, ellers skader ikke en bra kveld ute heller!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser ikke så mange blogger fast, men ei jente jeg har veldig sansen for er leavalencia. Hun skriver utrolig bra og jeg kjenner meg veldig igjen i hennes refleksjoner og tanker. Absolutt verdt å sjekke ut dersom du ikke allerede er en fast leser.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent er vell matlaging kanskje. Vet ikke hvor talentfull jeg er, men gøy er det absolutt og jeg tilbringer over gjennomsnittet mye tid på kjøkkenet.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg 29 år og har forhåpentligvis blitt litt mettet av all reisingen. Satser på jeg er i et stabilt forhold med en liten baby. Helt klart bosatt i et tropisk land vekk fra Norge. Mange minner og opplevelser rikere og har flere i vente. Veldig eventyrlysten kommer jeg nok alltid til å være.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har vært verdens beste blogger den siste tiden, men i og med at det skjer en del interresante ting i livet mitt det neste året skal jeg prøve mitt beste å holde bloggingen oppe, og skrive litt mere varierte innlegg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Å aldri vokse opp hadde vært flott. Trives i denne alderen og kunne godt tenke meg å være 19 år gamle Therese litt lenger. Ønsker også at turen jeg er på nå blir vellykket og knallbra. Drar som sagt 4 uker til opp kysten i Australia alene også 4 uker til alene på tur i Indonesia

​Thereses blogg: nouw.com/theresehh