Denne ukens blogg - Sirin

Ukens blogg denne uken er Sirin Baili! Profile - 4

Hei Sirin, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Det går veldig bra. Jeg har nettopp startet i ny jobb, så jeg er i en ny og spennende periode av livet. Å være ukens blogger er stas! Det gir motivasjon og lysten til å levere gode innlegg som leserne er fornøyd med.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Her går det mest i mote. Så det blir hovedsakelig outfits, nye innkjøp, mote tips og noe samfunns temaer jeg brenner for i ny og ne.

Hva er ditt beste fototips?
Ha godt lys! Også skader det jo ikke å ha en god fotograf :)

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det varierer noe, men er glad i å dra på byen å danse fra meg eller se på film i sofaen med en pose candy på fanget.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Johanna Olsson
, Native Fox, Biosous Natasha .

Hva er ditt skjulte talent?
Tja.. Jeg vil si jeg er ganske god til å lage mat :)

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg er litt oldschool av meg, så jeg håper jeg har stiftet en familie. I tillegg har jeg forhåpentligvis reist mer og sett flere deler av verden. Jeg elsker å reise, se og lære om andres kulturer og tradisjoner.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For meg er bloggen min avkobling. Et sted hvor jeg kan dele min interesse for mote. Jeg ønsker å inspirere andre mote interesserte samtidig som jeg en gang i blant tar opp samfunns temaer som er viktig for meg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Vanskelig å bare nevne tre ting, men det som står høyest på ønske lista akkurat nå er en Chanel delivery tote veske, men de er nesten umulige å få tak i. En vintage gucci rompetaske og en svart ullkåpe til vinteren.Sirins blogg: nouw.com/sirinbaily