Denne ukens blogg - Silje

Ukens blogg denne uken er Silje Pauline Killi Bjølverud! Profile - 1

Hei Silje, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Etter så kort tid som blogger på Nouw så er det ekstra stas å være ukens blogg! Jeg har det veldig bra for tiden både privat og på jobb, og er så heldig som får gjøre så mye morsomme ting.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg flytter til New York om ca en måned, noe jeg gleder meg ekstremt mye til å ta med leserne mine på. Og fast på bloggen min er det først og fremst mote og outfits jeg liker å dele, men etter flere år som blogger har jeg skjønt at leserne synes det er spennende å se hva jeg gjør i hverdagen min også. Jeg skriver ikke så mye lange tekster, men er veldig glad i å dele bilder som har med skjønnhet og mote å gjøre.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt aller beste fototips er å ikke ta bilder i solen. Jeg går alltid i skyggen, men helst tar jeg bilder når det er naturlig lys ute, aka overskyet.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg velger mye heller å være ute med venner eller på en happening enn å ligge hjemme i sofaen å slappe av en lørdagskveld. Jeg elsker mennesker og sier aldri nei om det er noe morsomt som skjer. Jeg er veldig rastløs av meg.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
På grunn av jobben min i Vass PR en bloggere og generelt influencers en stor del av hverdagen min, så jeg tror jeg har hørt om alle bloggere i hele Norden. Mine absolutt favorittbloggere er alle Norge, @ninasandbech på grunn av hennes fantastiske fargebruk, Anniken Jørgensen på grunn av hele jenta, og Marie Wolla fordi hun er så utrolig flink til å finne på spennende og varierte ting å skrive om. Også må jeg få nevne min store girl crush på Instagram, Sahara Ray.

Hva er ditt skjulte talent?
Alle som kjenner meg vet det, men jeg har sunget hele livet mitt, og er faktisk ganske god på det. Det er bare et år siden jeg sluttet aktivt med det, og jeg har sunget i bryllup, begravelser, konfimasjon, stått på scenen i operaen flere ganger og sunget på russesanger haha. Men det som er så kjipt er at jeg ikke har en drøm om å satse på artistkarrieren, så det forblir en liten hemmelighet for resten av verden.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis boende i New York hvor Vass PR har åpnet kontor så jeg kan fortsette i den fantastiske jobben min. Gjerne med en liten hund i rasen pug som heter Penny, og en sykt kjekk og loyal kjæreste som akkurat har fridd til meg. Også håper jeg at jeg eier et par Balenciaga cut out boots, og en Chanel boy-bag. Hoho

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har aldri laget noe plan for bloggen min, og har heller ikke gjort så mye for å vise den frem. Det har vært et kreativt hjørne for meg selv, hvor jeg har samlet opp outfits som jeg kan gå tilbake å se på i senere tid. Nå begynner det å skje litt på denne bloggen etter ganske mange år, og det er har nok mye å gjøre med både Nouw og jobben min, som jeg er utrolig glad og gira for.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Høyest på ønskelisten er Balenciaga cut out boots med gulldetaljer. På 2 plass kommer et ønske om en terrorfri verden, for jeg blir gal av å ikke tørre å gå i Karl Johan engang, og til slutt Gucci Dionysus vesken i knall rosa. For en nydelig veske!