Denne ukens blogg - Sara

Denne ukens blogg - Sara

Ukens blogg denne uken er Sara. Profile -

Hei Sara, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det fin! Sommeren er min favorittårstid, så humøret er som regel på topp da. Det er utrolig stas å være valgt ut som ukens blogg! Jeg håper folk vil like det de får lese om og se på bloggen min.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Dette inkluderer blant annet ulike sammenkomster med venner, litt mote og mat!

Hva er ditt beste fototips?
Først må jeg bare si at jeg egentlig har lite erfaring med foto. Jeg har alltid bare pleid å ta bilder fordi det er gøy, kan ikke noe særlig av det tekniske. Når det er sagt liker jeg å forsøke å ta litt "levende" bilder, altså bilder som er i øyeblikket, heller enn bilder hvor man står klar og poserer. Jeg synes sånne bilder gir mye mer. Ellers synes jeg vinkler og klarhet er superviktig! Har du det i boks er det en veldig god start.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg ønsker helst å være i en sosial sammenheng på lørdagskvelden, enten sammen med gode venninner eller ute på en fest. Likevel er det flere lørdager som blir tilbragt inne på sofaen foran en film, og det er jammen herlig det og!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg elsker bloggen til Janni Deler. Det som inspirerer meg ved henne er hvordan hun er så jordnær, naturlig og setter pris på det enkle her i livet. Hun er positiv og glad, noe som smitter over igjennom bloggen. I tillegg tar hun helt fantastiske bilder og setter sammen kule antrekk! Ellers stikker jeg innom bloggen til Sophie Elise innimellom, fordi jeg digger at hun er så ærlig og usensurert.

Hva er ditt skjulte talent?
Skjulte talent? Jeg tror faktisk ikke at jeg har noen! Hahah, nå har jeg ikke tøyd på over et år, men ellers har jeg pleid å kunne gå i spagaten.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år håper jeg at jeg jobber som journalist i et magasin og får oppleve mye. Jeg håper også at de gode venninnene jeg har rundt meg nå fremdeles er der for meg!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har ingen konkret fremgangsoppskrift. Jeg liker å skrive og ta bilder, så startet i hovedsak bloggen fordi jeg visste jeg kom til å syntes det var gøy. Ellers titter jeg selv inn på blogger fordi jeg ønsker å bli inspirert, så jeg håper virkelig at andre kan føle det samme når de er inne på min blogg. Jeg prøver å poste ting som jeg selv synes er interessante eller setter pris på.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Akkurat nå ønsker jeg meg en Adidascaps, en leilighet og et perfekt, hvitt skjørt (vanskelig, med andre ord.)

Saras blogg: nouw.com/saraflaaen