Denne ukens blogg - Rikke

Ukens blogg denne uken er - Rikke Mathilde Krefting! Profile -

Hei Rikke, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei til deg og! Jeg har det tipp topp! Tilbake i full hverdag hjemme i London, noe som er ganske deilig. Å være ukens blogger er super stas :-) Det er med på å inspirere meg og ville dele mer med dere.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min handler stor sett om antrekkene mine, og mitt budskap som er at hvem som helst kan føle seg fashionabel og fin - til en rimelig og overkommelig pris. Noen dager føler jeg for å dele litt om hverdagen min også, men jeg er nok kanskje litt for selektiv på hva jeg vil dele noen ganger.

Hva er ditt beste fototips?
Føl deg fin i det du har på deg når du går ut døren, så blir alltid resultatet bra :-)

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Middag med venninner, date-night med kjæresten eller kos med vennepar. Enten det er hjemme rundt spisebordet med tapas, eller på en hyggelig restaurant i nærområdet. Da koser jeg meg :-) Jeg har det best når jeg er omringet med mennesker jeg er glad i og som gir meg en god energi, og spesielt i helgene er det en prioritering å få tid med de jeg er glad i.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Får mest inspirasjon fra influencers på Instagram. Min største favoritt er Patricia Manfield! Hun er helt rå og så ekte. Jeg er også stor fan av Camille Charriere, Pernille Teisbaek og Man Repeller .

Hva er ditt skjulte talent?
Hmmm, nå måtte jeg sette meg i tenkeboksen. Kanskje at jeg sto aktivt på ski til jeg var 17 år og ELSKER å stå på ski? Tror nok ikke det er det første som popper opp i folks hodet når de ser meg på Instagram eller leser blogge min, haha.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Det er min "pretty little secret" jobb-messig i hvert fall. Utenom det håper jeg at jeg er frisk og rask, like lykkelig med kjæresten min og en voffs, og kanskje en liten baby eller to... :-)

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Vær ekte og deg selv. Ikke prøv å være noe alle andre rundt deg er, og ikke minst tørr å stå gjennom kritiske kommentarer fra andre mennesker. Vit med deg selv hvem du er og hvilket budskap du ønsker å videreføre og inspirere mennesker med.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- Holde meg like frisk og lykkelig som jeg er nå
- At alle rundt meg har det bra
- "Sweet & Salted popcorn" og vego sjokolade!! (cravings på kontoret).Rikkes blogg: nouw.com/rikkekrefting