Denne ukens blogg - Renate

Ukens blogg denne uken er Renate Pettersen! Profile -

Hei Renate, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Alt er bare bra med meg! Jeg og Wilma har akkurat kommet hjem til mine foreldre der vi skal feire jul i år. Det er kjempekoselig å se de igjen, sist jeg så de var i sommer. Viktor kommer også om noen dager så da er hele familien samlet, det lengter jeg til! Det er utrolig gøy å få være ukens blogg! Jeg ble litt sjokkert når jeg fikk mailen! Hehe! Jeg er så takknemlig for at akkurat jeg får muligheten til å være det.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

Dere kommer til å få lese om min hverdag som mammaledig med lille Wilma på 15 måneder. Vi har jo flyttet fra Oslo til Sverige, Umeå. Så jeg skriver en del om hvordan vi har det og hva vi finner på om dagene.

Hva er ditt beste fototips?

Mitt beste fototips, den var vanskelig. Hmm, det må være å fote i ulike miljøer og ha fokus på det du skal ta bilde av. Bytt vinkel om du ikke er fornøyd med lys og skygge. Ikke ha for mange elementer i bildet, da vil bildet se mer «ryddig» ut!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

En lørdagskveld tilbringer jeg helst med Viktor og Wilma. Vi lager gjerne en god middag og tar et glass vin i sammen når Wilma har lagt seg. Etter vi fikk Wilma så trives vi alltid best med og bare være hjemme å slappe av på lørdager!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Caroline Berg Eriksen’s blogg har jeg fulgt lenge og synes den er så utrolig gjennomført og inspirerende. Hun er virkelig en supermom på alle fronter! Angelica Blick gir masse inspirasjon på klesfronten! Hun har så kul stil. Og til slutt så inspireres jeg masse av innleggene til @Yayas. Hun har så søt familie!

Hva er ditt skjulte talent?

Vet egentlig ikke om jeg har noen skjulte talenter. Men kanskje at jeg har hatt hest og drevet aktivt med sprangridning. Det er vel noe som de fleste av mine lesere ikke vet om meg.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Om 10 år så håper jeg at Wilma har to søsken. Hvor vi bor er jeg ikke helt sikker på. Men når Wilma skal begynne på skolen, har vi blitt enige om at vi skal ha bosatt oss et sted. Så det gjenstår bare og se hvor. Blir vi værende i Umeå? Flytter vi tilbake til Oslo? Eller blir det kanskje Stockholm?

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Jeg trodde jo aldri at min blogg skulle få så mange lesere på så kort tid, men det er jo utrolig gøy! Jeg startet bloggen i sommer rett før vi skulle flytte for at familie og venner her hjemme skulle få et innblikk i hvordan vi har det i Sverige. Og selvfølgelig få se masse bilder av Wilma. Fremgangsmåten er vel at jeg prøver å ha en ryddig blogg med innlegg som er interessante og inspirerende.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

- Akkurat nå så er det at dagene går fort frem lillejulaften for da kommer Viktor også hit.

- At vi får en koselig førjulstid med familien<3

- At Viktor klarer siste eksamen før jul.