Denne ukens blogg - Oda

Ukens blogg denne uken er Oda Kinnerød! Profile - 4

Hei Oda, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Med meg går virkelig bra. Kom akkurat hjem fra en langhelg i Stockholm, så jeg er full av inspirasjon!
Tusen takk<3 Det er stas å bli valgt ut som ukens Nouw blogger, utrolig hyggelig.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg får dere se alt som inspirerer meg, mest gjennom bilder. Jeg er glad i detaljer. Små detaljer gir meg en glede i tilværelsen.

Hva er ditt beste fototips?
Dagslys!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg liker å tilbringe lørdagskvelden med mennesker som gir meg glede og energi. Mennesker som får meg til å tenke at livet er fantastisk og inspirerende.

Ellers så liker jeg ofte å være for meg selv eller kjæresten. Ordne i leiligheten, ta meg et glass vin eller se en god serie- det kan være en perfekt lørdagskveld for meg.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Hmmm.... norske bloggere? Hvis jeg skulle nevne noen så blir det The Fashion Eaters, @ninasandbech, A Style Journey og Annijor .

Favorittene mine ellers er Sofi Fahrman, Lucy Williams, @annabjordal, Fredes blog, Anna Engstrøm, Camille Over the Rainbow og Brooke Testoni.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg vet ikke om det er et talent, men jeg er veldig glad i å lage smykker. Jeg har faktisk laget mange av armbåndene jeg går med selv.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg forhåpentligvis fått meg hus med hage. Jeg håper jeg er omgitt av venner, familie, katter, hunder, vin og kanelboller.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Når det gjelder bloggen så burde jeg hatt en plan, men det har jeg alltid vært dårlig på. Bloggen er et kreativt hjørne for meg, jeg poster utifra dagshumør og det som inspirerer meg.

Jeg ønsker å ta vare på det impulsive i det å skrive blogg. Håper det vil inspirere andre også.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Sykkeltur i sør-England
Seychellene
.... en telefon fra norsk tipping