Denne ukens blogg - Nina

Ukens blogg denne uken er Nina Sandbech! Profile - 1

Hei @ninasandbech, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei, alt er bare bra med meg. Det er jo veldig hyggelig å bli ukens blogg. Jeg flyttet akkurat over til Nouw og trives veldig godt på denne bloggplattformen, så det var stas.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det blir mest mote, min stil og hva som inspirerer meg. Pluss litt nyc/reise tips og DIY prosjekter. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så flink/glad i å skrive, så blir mest bilder.

Hva er ditt beste fototips?
Bra lys. Lyset er det viktigste synes jeg, helst dagslys. Og kanskje investere i Lightroom, synes bildene blir mye bedre om man redigerer litt på lys, farge og kontraster. Men jeg er nok ikke den beste til å gi tips der, for jeg har fortsatt masse å lære selv. Så mye øving er nok det aller viktigste.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg elsker å pynte meg! Så må bli å pynte seg litt for så å dra ut på middag eller gjøre noe gøy med en morsom gjeng med venner, kanskje ende opp dansende på byen.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er veldig forskjellig, og varierer hele tiden. Men jeg bruker Tumblr mye for inspirasjon, også elsker jeg vogue.com og thecovetur.com.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg klarer å sjonglere med tre baller.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg håper jeg er designer for eget merke, eller innenfor et annet brand. Hvertfall jobbe med noe innenfor mote. Det er den store drømmen å kunne leve av det.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det må vel bli å blogge jevnlig med fine bilder i kvalitet. En stilren blogg, med innslag av farger. Jeg er veldig glad i litt farger som dere kanskje ser på bloggen. Så får man håpe at folk blir inspirert og liker å følge med.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
En reise til Italia. Også har jeg veldig lyst til å lære meg å surfe.
Av materialistiske ting står en twist bag i blå fra Louis Vuitton øverst på ønskelisten.