Denne ukens blogg - Martine

Ukens blogg denne uken er Martine Røren! Profile - 2

Hei Martine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heia! Jeg har det veldig bra om dagen. Å vær ukens blogg er veldig stas, gøy, og spennende.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg kan dere lese litt av alt. I hovedsak handler den mest om min hverdag i New York og mote. På plattformen min kan deler jeg tips, ting som inspirer meg og ikke minst masse bilder.

Hva er ditt beste fototips?
Etter 3 år med media og kommunikasjon er manuelle innstillinger, perspektiv og komposisjon det viktigste jeg har tatt med meg når det kommer til fototips. Jeg er den venninnen som får vennene mine til å ta bilder av meg, og stiller dem deretter opp foran kamera for å stille lysinstillinger. Naturlig lys er også en kjempe viktig faktor til fine bilder syns jeg. Det er også viktig å leke med kameraet, prøve seg frem og utfordre seg selv.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
New York og Ålesund er jo to helt forskjellige verdener når det kommer til ting å gjør. I New York er det noe nytt rundt hvert gatehjørne, men så lenge jeg er med personer som jeg er glad i, spiller det ikke så mye rolle hva vi gjør.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg bor jo i verdens største mote metropol, så jeg blir veldig inspirert av det jeg ser ute på gaten. Men feeden min på Nouw er også en plass jeg kan hente inspirasjon. Det er alltid mye bra innhold å lese, og ikke minst mye inspirerende! Jeg har også den siste tiden falt helt for Youtuber’en Ashley Brooke. Hun har en kanal fylt med masse mote relatert innhold som styling tips, hauls, og lookbooks. Mye inspirasjon å hente der.

Hva er ditt skjulte talent?
Hm.. Jeg kan brette tungen sidelengs.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år befinner jeg meg nok i Norge, med forhåpentligvis en kul jobb som jeg trives i og så klart med en tur-retur billett til New York titt og ofte.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Content, tid og alltid ha kamera on-hand. Jeg går hele tiden forbi kule locations for bilder, og biter meg selv i tungen hver gang kameraet ikke er med meg. Det er også viktig for meg at jeg er fornøyd med det jeg poster, derfor gjør jeg ingenting halvveis. Jeg ønsker at bloggen både skal vær en plass som skal inspirere, samt også vær en plass jeg kan samle minner til å se tilbake på, spesielt når jeg en dag er tilbake på norsk jord for fult.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Akkurat nå ønsker jeg meg et par røde buttons-up bukser fra HM, en rosa jakke fra BIKBOK runway collection som er utsolgt, og en oversized box cut blazer.Martines blogg: nouw.com/martineroren