Denne ukens blogg - Martha

Denne ukens blogg - Martha

Ukens blogg denne uken er Martha. Profile -

Hei Martha, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei! Tusen takk, jeg har det veldig bra om dagen. Glad i sommeren, nyte solen eller sitte på en gatekafe med yrende folkeliv rundt. Når det er sagt, ser jeg også veldig frem til høsten, pakke meg inn i gode gensere og drikke varm sjokolade. Det å bli ukens blogg er utrolig stas! Veldig hyggelig å bli lagt merke til, spesielt blandt alle de flinke bloggerene hos nouw!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg startet vel egentlig bloggen for å gå utenfor min egen komfortsone, da jeg ikke er spesielt utadvendt eller “pratsom” jente. Bloggen har blitt mer som en dagbok for meg. Jeg skriver om ting jeg interesserer meg for, samtidig som jeg får utviklet en skaperglede og lysten til å jobbe med det som interesserer og inspirerer meg. Så på bloggen vil dere få innblikk i min hverdag, mote, reise og det som måtte falle meg inn.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er – ta med kameraet hvor hen du går, en vet aldri hva som dukker opp!

Hva gjør du helst på en lørdagskveld?
En rolig lørdagskveld med venner og familie, noe godt i glasset og mat, god mat! Men, jeg kan også være spontan. Om noe spennende dukker opp, slenger jeg på meg jakken og blir med.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er mange bloggere som gir meg inspirasjon, - vanskelig å plukke ut noen. Skal jeg likevel velge noen så må det bli :Anniken Jørgensen, hun er åpen, tøff, men likefullt stilfull, og en jente med ben i nesen. Darja Barannik, en rå moteløve! Jeg bare elsker stilen hennes og bloggen er ren og gjennomført.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent, – det må vel være at jeg er er en idrettsjente. Da jeg var 8-13 år drev eg med friidrett, men sluttet da jeg fikk problemer med kneet. Senere startet jeg med golf. Pappa mente jeg var den nye Tutta, men noen Tutta blir jeg nok aldri. Golf er en fin idrett, og jeg har planer om å ta frem golfkøllene igjen når tiden byr seg.

Hvor befinner du deg I livet om 10 år?
Jeg er en jente som tar de mulighetene som kommer, hva som venter er vanskelig å si. Jeg håper at jeg lever av og driver med noe som jeg brenner for, har flyttet til en større leilighet og har kanskje en liten familie.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Da jeg startet tenkte jeg ikke gjennom noe oppsett eller hvordan jeg ville fremstille bloggen til dere lesere. For meg er det viktig at leserne oppfatter bloggen min som stilren og ekte, god kvalitet på bildene og kanskje gi inspirasjon til de som leser bloggen.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1 – en riktig god, varm og høyhalset genser, nå som høsten kommer.
2 – noen fine skoletter, garderoben min mangler det perfekte paret.
3 – DEN klassiske chanel-vesken med sølv “hardcover”. Denne har vært på listen siden jeg var 14 år, og her blir den nok enda litt lenger..

?Marthas blogg: nouw.com/martharingstad