Denne ukens blogg - Marie

Denne ukens blogg - Marie

Ukens blogg denne uken er Marie Reierth! Profile - 3

Hei Marie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei! Takk som spør - jeg har det veldig bra, bursdagshelgen er vel overstått og jeg har hatt en nydelig og minnerik helg både med venner, kjæreste og avsluttet søndagen med familie. Det er mye som skjer om dagen, både med blogg og på jobbfronten! Så det er en spennende tid. Gleder meg selvsagt til å fortelle dere mer senere. Å være ukens blogg er selvsagt veldig moro - stas å se at folk følger med og ikke minst tusen takk til dere.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

Her vil dere fortsette å se mye variert: Alt fra antrekksbilder til reise, mat, interiør og generelt alt som inspirerer meg!

Hva er ditt beste fototips?

Som jeg vet mange andre også ville svart her, er første og kanskje beste tips: Godt lys! Jeg leter alltid etter det når jeg tar bilder. Jeg har elsket å fotografere siden jeg var liten og i det siste har det blitt mer viktig for meg å kunne fange et øyeblikk og få frem en ordentlig stemning i bildene jeg tar. Ellers vil jeg påpeke at god redigering er viktig. Jeg bruker både iPhone-appen VSCO, og Lightroom til redigering.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

På lørdagskvelden finner du meg enten på sofaen i armkroken til samboeren med et glass rødvin, bena på bordet og en god film. Ellers er jeg også svært sosial og elsker å invitere venner over eller kose meg med noe bedre i glasset ute.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjonen min fra mange ulike bloggere. En av de jeg har fulgt lengst er Janni! Ellers er jeg ofte innom Kenza, Gine, @ninasandbech, osv. For ikke å snakke om min kjære venninne @EmaBihor som nettopp har opprettet blogg. Hurra!

Hva er ditt skjulte talent?

Altså, hadde du sett meg balansere på en elefant på sirkus som 6-åring hadde du nok kanskje visst det. Jeg vil ikke tørre å påstå at jeg har noen skjulte talenter, men er vel ingen tvil om at jeg elsker å fotografere. Også pleier jeg som regel å ha ganske flaks! (Spesielt i konkurranser og lignende...)

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Forhåpentligvis jobber jeg med noe jeg elsker, hvor jeg kan drive på med mange spennende prosjekter. Og så håper jeg jo selvsagt på å gifte meg en vakker dag, få barn og reise masse med samboeren min frem i tiden!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

For meg finnes det ingen slavisk oppskrift! Jeg tror det er viktig å finne noen temaer man brenner for og la bloggen bli en del av hverdagen - ikke planlegg for mye. Jeg har alltid kameraet og telefonen i vesken, og knipser vanligvis øyeblikk fra hverdagen som jeg ender opp med å dele med dere. Vil på sikt bli flinkere til å knipse flere antrekksbilder ettersom det er dette som selv inspirerer meg - utfordringen i det siste har vært lyset ettersom jeg er på jobb når fotolyset er på topp ute.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

Akkurat nå ønsker jeg meg en reise til Paris med samboeren min, hvit jul og en skikkelig fin kjole til julebordsesongen!