Denne ukens blogg - Maria

Denne ukens blogg - Maria

Ukens blogg denne uken er Maria Sagvik! Profile - 2

Hei Maria, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra. Det er utrolig stas å få være ukens blogg! Tusen takk for det.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen kan du lese om mote, mat, interiør og reise. Det er så mye som skjer fremover! Vi har kjøpt oss hus og snart er jeg å se på TV.

Hva er ditt beste fototips?
Godt lys! Ta bilder ute i dagslys, da blir det som regel alltid bra. Bruk gjerne motlys, altså at du står mot solen.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Spiser en god middag og drikker vin sammen med forloveden min, gjerne hjemme etter at vår lille prins har lagt seg.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg synes det er så mange flinke bloggere. Noen jeg har oppdaget i det siste som jeg synes er inspirerende er @henriettehonsrud, @ninasandbech og @mariereierth.

Hva er ditt skjulte talent?
Foto. Jeg veldig glad i å ta bilder og har tidligere studert foto.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år bor jeg med min kjære og James i vårt nye hus. Vi har giftet oss og James har kanskje fått søsken. Kjenner jeg kjæresten min rett har vi nok begynt å titte på hytte på fjellet også.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Dele inspirerende innlegg. Ta til meg alle tilbakemeldingene jeg får og med det utvikle bloggen min til å hele tiden bli bedre. Jeg vil også være aktiv på sosiale medier ved siden av bloggen. Følg meg gjerne på Instagram @mariasagvik

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Jeg ønsker meg en El-sykkel så jeg kan sykle til og fra jobben, med barnesete til James. Ellers ønsker jeg meg ett Gucci double G buckle belte og en grønn blazer. Nå er det snart jul, så kanskje jeg er så heldig at noen plukker opp noe her.Marias blogg: nouw.com/mariasagvik