Denne ukens blogg - Madeleine

Denne ukens blogg - Madeleine

Ukens blogg denne uken er Madeleine Lohne! Profile - 3

Hei Madeleine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! virkelig helt supert. Utrolig gøy å bli lagt merke til! Gir skikkelig motivasjon for å fortsette med det jeg gjør.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg elsker jo å fotografere, så tyngden i bloggen min ligger nok i bilder - da av antrekk, hverdagen som motestudent og litt reiser. Om jeg føler jeg har noe spennende å fortelle skriver jeg det ned. 5. februar reiser jeg til New York på fashion week - så da tar jeg dere med meg på en spennende tur!

Hva er ditt beste fototips?
Mitt aller aller beste fototips er å bli kjent med kamera du bruker. Det er alltid en innstilling du ikke kan så mye om, så sett deg ned og test ut det du ikke vet, men lurer på. Det blir så mye morsommere å fotografere om du lærer deg forskjellige teknikker.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Helt ærlig, mest sannsynlig ligger jeg rett ut på sofaen og slapper av. Skulle jeg være mer sosial av meg - er jeg nok med noen venninner og hygger meg!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Åh! Janni Delér definitivt. Drømmen er å leve et sånt liv.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm.. Er veldig flink til å bruke penger. Neida, er veldig usikker på om jeg har noen skjulte talenter i det hele tatt.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da befinner jeg meg sannsynlig i Oslo som nå, kanskje jeg har studert litt foto og jobbet videre med det og mote. Ellers håper jeg at jobb er i boks, og kanskje en liten familie..

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Den oppskriften er veldig enkel og grei! Jeg knipser bilder over alt og til en hver tid, så bilder er det ikke mangel på. Det er heller oppfinnsomheten rundt å skrive noe morsomt og spennende som brukes tid på. Skjer det mye rundt meg og nye, spennende ting opptar meg i hverdagen - har jeg definitivt mer å skrive om. Så oppskriften blir egentlig å være med på så mye jeg orker, knipse bilder og legge det ut!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1. Dra et sted jeg kan bruke bikini
2. Nytt objektiv til kamera
3. BrunfargeMadeleines blogg: nouw.com/eddam