Denne ukens blogg - Linn

Denne ukens blogg - Linn

Ukens blogg denne uken er Linn Seljeset! Profile - 2

Hei Linn, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Jeg har det kjempebra! Har brukt helgen til avslapping og blogging, noe som føles veldig deilig. Det er utrolig gøy å bli valgt ut til å være ukens blogg. Jeg har jo nettopp flyttet over til Nouw, og trives så godt enn så lenge. Det føles godt å være en del av Nouw!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

På min blogg handler det i hovedsak om hva jeg har på meg, litt om jobben min som social media manager for Høyer og selvfølgelig min kjærlighet for vintage skatter.

Hva er ditt beste fototips?

Mitt beste fototips er nok godt lys! Dessverre er jo dette noe vi har lite av her i Norge, særlig nå på vinterstid. Det er ikke bare bare å rekke lyset! Jeg er ikke spesielt flink til å redigere bilder (selvom det kommer seg) og derfor er jeg avhengig av fint lys med naturlig fargegjengivning.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

På lørdagskvelden er jeg som regel enten ute å danser med venninner, eller så er jeg i seng kl 22:00 etter en kveld med discovery channel og smågodt.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg liker veldig godt Sania Claus Demina og Hanna MW. De er flinke på farger, mønster og har alltid fantastiske sko. Jeg har alltid likt Manrepeller godt også. Hun gjør desidert mote gøy, og er helt fantastisk på layering.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Om 10 år... Herregud! 10 år føles helt merkelig lenge ut. Jeg klarer egentlig ikke se for meg så langt frem! Jeg håper jeg har en jobb jeg elsker, har reist mye og elsker livet!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Fremgangsoppskriften for min blogg er egentlig ikke noe jeg kan putte ord på. Det er vanskelig å svare på! Jeg har alltid bare gjort det som føles rett, og alltid holdt fokus på mote og holdt privatlivet utenfor.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

Akkurat nå venter jeg veeeeldig på vårleveransen som kommer inn på Høyer Luxury, hvor det skal komme inn endel fantastiske sko og vesker! En av fordelene (/ulempene) med at det er bestevenninna mi som kjøper inn, er at alt som regel faller i smak! Jeg sikler veldig på et par sko fra Aquazzura, en veske fra Victoria Beckham og en fantastisk strikk fra Isabel Marant som kommer inn veldig snart! Det kommer til å bli veldig vanskelig å velge og jeg kommer mao til å bli ruinert denne våren!