Denne ukens blogg - Lena

Denne ukens blogg - Lena

Ukens blogg denne uken er Lena Jensen. Profile -

Hei Lena, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hallo! Det føles helt fantastisk, tusen takk. Har alltid drømt om å være ukens blogg, og denne gangen ble det faktisk meg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Dere kommer til å få masse foto. Å ta bilder er min lidenskap, jeg går som oftes rundt med kamera hele tiden. Men også om min hverdag, hår og sminke, samt tips og andre ting jeg ønsker og dele.

Hva er ditt beste fototips?
Ta alltid bilder i dagslys, gjerne med et vindu, da blir bildene fine og lyse. Still også inn ISO på lavest mulig, da blir bildene klare og fine. Det liker jeg.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg liker best å sitte inne, kose meg med vennene mine, spise masse godteri og se en god film. Da har jeg det fint. Jeg er ikke så veldig mye ute på fest, men av og til er koselig.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg liker veldig godt svenske bloggere som Janni Delér og Lisa Olsson, bildene deres er alltid on point, det liker jeg. Men fra bloggnorge, må det være Eirin Kristiansen.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, nå måtte jeg tenke. Men kanskje at jeg lærer ganske fort? Ellers tror jeg ikke at jeg har noen skjulte talent.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Hmm, om 10 år er jeg 30 år. Og da har jeg min egen frisørsalong, fikser fortsatt hår, negler og sminke, men tar bilder og kanskje blogger som en hobby. Funnet drømmemannen og kanskje barn? Jeg håper jeg har familie og venner rundt meg, og at alle er friske og raske.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg klarer ikke å publisere noe jeg ikke er fornøyd med. Er ikke bildene eller teksten slik jeg vil, hender det at jeg dropper det. Jeg må ha alt perfekt til punkt og prikke. Jeg liker å publisere noe som kan inspirere og fange oppmerksomheten. Jeg vil at folk skal være inspirerte og få noe utav innleggene mine.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Denne er vanskelig, jeg føler jeg har alt jeg trenger. For tiden er jeg veldig opptatt av interiør og det minimalistiske. Flere svarte bestikk er på ønskelisten. Men også hvite birkenstock i plast, de er så utrolig fine.

Lenas blogg: nouw.com/lenajensen