Denne ukens blogg - Kristin

Denne ukens blogg - Kristin

Ukens blogg denne uken er Kristin Wallem Dahl! Profile - 2

Hei Kristin, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det supert! Utrolig stas å være ukens blogg, det gir meg ekstra mye motivasjon og inspirasjon til å fortsette med det jeg driver med!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg pleier å kalle bloggen min en personlig inspirasjonsblogg og håper jeg kan inspirere med både antrekksinnlegg, litt interiør, reiser rundt i verden og hverdag! Og så har jeg nettopp fått baby da, så det blir litt av det også!

Hva er ditt beste fototips?
Lek og eksperimenter med lys! Et bilde kan få helt forskjellig look om lyset er bak eller foran motivet! Jeg elsker å prøve ulike ting og leke meg frem. Og et tips nr 2: Gå nærmere! Stort sett alltid hvis motivet ikke funker helt så hjelper det nesten alltid å gå litt nærmere!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Den tilbringer jeg helst i sofaen sammen med Simon og noe godt. Eller med god mat sammen med fine venner.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg følger en hel haug med blogger fordi jeg elsker å få inspirasjon fra forskjellige mennesker med ulik stil og ulike måter å uttrykke seg på. Jeg elsker å få inspirasjon av bildene til Josefin Dahlberg, måten å blogge på by Camilla Pihl, stilen til @theamandajournal og hverdagsinnleggene til Kristin Gjelsvik. Og en haug med andre! Jeg elsker å oppdage nye blogger og mennesker, så legg gjerne igjen en kommentar under her slik at jeg kan sjekke ut nettopp din blogg!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er veldig flink til å være skikkelig "på" og jobbe hardt uansett hvor sliten jeg egentlig er. Vet ikke om det er et så bra talent egentlig, haha. Alt annet er litt vanskelig å holde skjult når man blogger!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg håper jeg har det fint og bor i et gøy hus med min lille familie. Forhåpentligvis har jeg tid til å reise masse slik som jeg liker, og kanskje har jeg fulgt drømmen og jobber på fulltid med "inspo" som jeg liker å kalle det, haha, bryllupsfotografering, design og blogging.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver å ha fokus på gode bilder og inspirerende innlegg. Og helst å variere litt mellom både mote, reise, tips og hverdagsinnlegg slik at det blir variert og gøy for de som leser bloggen min. Jeg vil at bloggen skal reflektere meg som person, og være et sted hvor leserne kan få påfyll, inspirasjon og bli i godt humør av å klikke seg inn!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Et fresht gulvteppe til stuen, en ferietur til et varmt strøk og fred på jord.Kristins blogg: nouw.com/kristinw