Denne ukens blogg - Karoline

Denne ukens blogg - Karoline

Ukens blogg denne uken er Karoline Nilsen! Profile -

Hei Karoline, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra, solen skinner og sommeren har endelig kommet til Oslo - det gjør meg lykkelig! Det er skikkelig stas å være ukens blogg og jeg skal by på masse fine blogginnlegg denne uken.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min finner dere masse inspirasjon både på mote- og interiørfronten. Jeg blogger om alt jeg synes er fint, gøy og inspirerende!

Hva er ditt beste fototips?
Det er viktig å ha godt lys når man skal ta fine bilder, gjerne naturlig lys. Jeg tar alltid bilder ute eller rett ved et stort vindu. Og så er det selvsagt alltid viktig å smile på bilder, ingen bilder blir så fine som bilder med et stort smil!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
En perfekt lørdagskveld for meg inneholder god mat, god vin og godt selskap! Men jeg er også veldig glad i rolig lørdagskvelder på hytta med brettspill og peiskos.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Noen bloggere jeg alltid blir inspirert av er Janka Polliani, Vanessa Rudjord, Michaela Forni og Emilia de Poret. For meg er det inspirerende meg blogger som har en positiv vibe, fine bilder og creds til Vanessa Rudjord som jeg også synes skriver veldig morsomt!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg kan vifte med ørene. Haha - det er partytrikset sitt det!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da er jeg gift med verdens beste mann (vi skal gifte oss neste sommer, så stay tuned for masse bryllupsinspo på bloggen), har noen fine friske barn og reiser masse!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For å være helt ærlig har jeg ingen framgangsoppskrift eller plan. Jeg blogger om det jeg vil, når jeg vil. I noen perioder er jeg supermotivert og inspirert og blogger masse, mens andre ganger er hverdagen for travel til at jeg rekker å oppdatere - og det er helt ok!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Akkurat nå ønsker jeg med en rosa puff i fløyel fra MeliMeli, Guccis Jordaan loafers og Guccis Dobbel G belte.Karolines blogg: nouw.com/fashionberry