Denne ukens blogg - Karoline

Denne ukens blogg - Karoline

Ukens blogg denne uken er Karoline Steinnes! Profile -

Hei Karoline, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det supert, og det føles veldig fint å være ukens blogg. Jeg flyttet jo akkurat over til Nouw, og trives kjempegodt her allerede. Jeg kjenner at jeg har fått mye mer inspirasjon, og mer lyst til å blogge – noe jeg trengte.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kommer dere til å få mote- og stylingtips, litt tanker om forskjellige temaer og tips til ny musikk og TV-serier/filmer. Jeg er ikke så veldig glad i å være personlig på bloggen, men det hender jeg deler litt. Ellers blir det MYE Levi’s.

Hva er ditt beste fototips?
Finn din personlige stil både når det kommer til antrekk og bakgrunn, ikke kopier andre. Ikke posér for mye, prøv å være naturlig. Jeg syns det er lettest å være naturlig foran kamera hvis den som tar bilder av meg er en jeg kjenner godt. Og pass på at bakgrunnen ikke "stjeler" fokuset. Selv elsker jeg gatekunst (tagging) som bakgrunn, men da passer jeg på at fokuset likevel er på det jeg har på meg, og at antrekket står i stil med bakgrunnen.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Drikker mye vin. Neida. Eller, jeg er veldig glad i vin, men jeg drikker ikke hver helg. Jeg liker å ta meg en tur på byen med venner, men hvis jeg skal ha en rolig helg, så går jeg gjerne på kino, eller lager en god middag og ser film hjemme. Jeg ser mye film. Så mye at når jeg skal se film sammen med andre, tar det lang tid å finne en jeg ikke har sett.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
For å være helt ærlig, så leser jeg ikke så mange blogger (det er litt bad, jeg vet..). Jeg henter mest inspirasjon fra Instagram, og de kontoene jeg liker best nå, er: @andicsinger, @pepamack, @wethepeoplestyle, @katiquetteblog, @meganellaby, @cremedemichelle og norske @tineandreaa.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg vet ikke om jeg vil kalle det et talent, men jeg spiller Fantasy Premier League (engelsk fotball) på nett sammen med en gjeng gutter, og jeg syns det er dritgøy. Det får virkelig fram konkurransemennesket i meg, så det hender jeg blir litt forbanna hvis det går dårlig.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Dette spørsmålet er veldig vanskelig for meg å svare på, for jeg liker best å leve i nuet (vet det høres litt klisjé ut). Men forhåpentligvis så er jeg lykkelig, og har fått reist en del rundt i verden. Mer enn det klarer jeg ikke se for meg akkurat nå.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det har gått litt opp og ned med bloggingen min de siste månedene, men jeg skal prøve å bli litt flinkere til å blogge oftere. Jeg liker best å dele antrekk, uten for mye tekst. Så fremgangsmåten er vel den at jeg først får hjelp av fotografen min (som regel lillesøster) til å ta bilder, så bruker jeg noen timer på å plukke ut de bildene jeg liker best og redigerer de, deretter setter jeg sammen innlegget. Jeg liker ikke lange innlegg med altfor mange bilder, det holder med 4-6. Så lenge jeg får vist antrekket frem på en fin måte, er jeg fornøyd.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Åh, det er så mye. Men hvis vi snakker om fysiske ting, så ville det vært de enkle sorte Gucci loafersene med horsebite-detail, Levi’s 501 Skinny i fargen «pacific ocean blue» og Acne Studios Mock black (som er en klassisk bikerjakke i skinn). Ellers ønsker jeg meg bare en lang ferie, gjerne til Thailand. Jeg trenger sårt å ligge på en strand og drikke fersk kokosnøtt.