Denne ukens blogg - Kaja-Marie

Denne ukens blogg - Kaja-Marie

Ukens blogg denne uken er Kaja-Marie Christensen Profile -

Hei Kaja-Marie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra, takk som spør. Sommer er jo den beste tiden på året, kan ikke annet enn å smile da :-) Det føles veldig spennende å være ukens blogg, og jeg setter veldig stor pris på at Nouw heiser frem en blogger hver uke.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere lese om mote, skjønnhet, reise og litt trening. Det er i hovedsak det min blogg og mine sosiale kanaler dreier seg om.

Hva er ditt beste fototips?
Ta bilder i dagslys, men aldri midt i solen. Skyggen på en solfylt dag er det beste for fantastiske bilder.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Da slapper jeg aller helst av på sofaen hjemme i leiligheten med forloveden min, med hjemmelaget pizza til middag og en god film eller serie på tv. Det er de beste lørdagskveldene!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Akkurat nå henter jeg veldig mye inspirasjon fra YouTubere, man får virkelig et helt annet innblikk i livet til personen og man føler at man kjenner de på en helt annen måte. Favorittene nå er Lydia Elise Millen og Josie LDN.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, mitt skjulte talent er at jeg er ekstremt god til å skyte med luftgæver, ha ha! Bare gjort det en gang i hele mitt liv, men jeg var tydeligvis ett naturtalent og traff blink hver gang.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da jobber jeg fortsatt med sosiale og digitale medier og mote, om det er for meg selv eller for et firma gjenstår å se. Jeg er gift, har 1 barn og bor i drømmehuset sammen med mannen i mitt liv.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Struktur og en konkret plan på hva man skal gjøre. Jeg hadde aldri i verden fått alt til å gå rundt dersom jeg ikke hadde hatt en plan på dagene mine og de kommende ukene. Lenge leve to-do lister!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
1. Fred i verden, og at alle skal ta godt vare på hverandre uavhengig av hudfarge, hårfarge, legning eller hvor man kommer fra.

2. Louis Vuitton pochette metis i rosa

3. Og en Gucci marmont veske i velourKaja-Maries blogg: nouw.com/kajamarie