Denne ukens blogg - Jeanett

Denne ukens blogg - Jeanett

Ukens blogg denne uken er Jeanett Olsen! Profile - 1

Hei Jeanett, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei, jeg har det veldig bra :) Det er utrolig hyggelig å være ukens blogg, og det er motiverende med slike fine tilbakemeldinger på det man gjør!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg deler egentlig litt av alt, men har i hovedsak fokus på mote og det som følger med. Ellers deler jeg bilder fra jobber jeg er på. Sist var det visningen under Oslo Runway, denne uken har jeg en shoot, så kanskje det kommer noe derfra.

Hva er ditt beste fototips?
Jeg tror mye handler om å finne sin stil, og hva som er riktig for en selv! For noen er det rene flater og ren bakgrunn som er nøkkelen, og for andre er det stikk motsatt. Bruk litt tid på å prøve deg frem, så finner du ut av hva du liker best selv.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det varierer jo selvfølgelig, men nå som vi går mot høst gleder jeg meg veldig til de sene kveldene med god mat, vin i glasset og mennesker man er glad i.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det varierer nesten litt fra dag til dag og hvilket humør jeg er i, men om jeg skal trekke frem noen så må det være Natasha Ndlovu som jeg har fulgt i mange år, hun har kjempe bra stil i tillegg til å være dedikert og dyktig i det hun gjør. Romee Strijd er også en av favorittene mine. Elsker stilen hennes! Ellers følger jeg mange forskjellige og synes blant annet at Xenia Van Der Woodsen og Jelena Cikoja har veldig inspirerende kontoer.

Hva er ditt skjulte talent?
Haha, det første jeg tenker på er venninnen min som kan slikke seg på albuen! Jeg har nok ikke et slikt partytriks selv dessverre, men jeg har overrasket både venninner og ikke minst samboeren min med at jeg er ganske så handy! Både når det kommer til bil og hus. Det tror jeg ikke det er så mange av leserne mine som vet?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Dette spørsmålet er helt umulig for meg å svare på nå. Jeg gjør det jeg har lyst til nå, og ser hvor det tar meg!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jag driver med dette fordi jeg trives med det, og da kommer mye av seg selv. Jeg prøver selvfølgelig å planlegge innlegg i god tid, og jeg publiserer ikke hva som helst. Det er viktig for meg at bloggen har gode bilder og at jeg kan stå inne for alt. Det er aldri lurt å publisere noe bare for å få en oppdatering.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Jeg ønsker meg flere timer i døgnet, at kjæresten min skal komme hjem fra Oslo og en flybillett til å besøke lillesøster som studerer i Polen.
Jeanetts blogg: nouw.com/jeanettolsenFotograf omslagsbilde: Vest Garden Foto