Denne ukens blogg - Ingvild

Denne ukens blogg - Ingvild

Ukens blogg denne uken er Ingvild Sjåstad Evensen! Profile -

Hei Ingvild, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei J Det føles veldig bra å bli plukket ut som ukens blogg. Når jeg fikk mailen gav det meg en ekstra blogg-boost og jeg gleder meg skikkelig til en ordentlig blogg uke. Ellers er jeg for øyeblikket litt stresset over innleveringer og eksamen, men sånn er det vel for alle studenter nå? Min motivasjon er å drømme meg bort i reiser, herregud som jeg lengter etter sommer.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen får dere mye antrekksbilder som min flinke venninne @eddam tar. I tillegg oppdaterer jeg med prosjekter, skole og internship når jeg har noe interessant å legge ut. En annen kategori jeg ønsker å fokusere på et TANKER hvor jeg egentlig får ut mine tanker, haha. Det er alt fra ting som opptar meg til tanker som flyr i hodet mitt sent på kvelden.

Hva er ditt beste fototips?
Å bli kjent med kamera sitt. Dette er så viktig og gøy. Finn ut hvordan ditt kamera fungerer og lær deg noen enkle funksjoner som lys innstillinger og fokus. Et annet tips er å lete etter inspirasjon. Jeg bruker masse tid til å se på Pinterest og instagram for å bli inspirert.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Nå skulle jeg ønske at jeg kunne være interessant og sakt at jeg helst drar ut på en morsom fest. Men selv om det er sykt gøy og jeg koser meg masse er min perfekte lørdagskveld kos med venner på sofaen. Gjerne med et tonn godteri og litt vin.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Åå det er så mange. Men hvis jeg skal trekke ut noen må det bli vennene mine. De er så talentfulle. Jeg leser daglig nouw.com/eddam, hvor det er utrolig fine bilder (hint; jeg har tatt flere) og rebeccaengeli.blogg.no hvor jeg elsker treningspostene.

Hva er ditt skjulte talent?
Oy dette er alltid vanskelig. Jeg drev med cheer i England et år hvor jeg var base (altså de som løfter flyeren) så jeg kan jo kaste andre ganske høyt sammen med gruppen min, haha.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis lever jeg det gode A4 liv med mann, hund og barn (i denne rekkefølgen), mens jeg har en kjempe spennende jobb i den norske motebransjen. Enten som journalist eller med markedsføring og PR.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Skal jeg være helt ærlig har jeg ikke en spesifikk fremgangsmåte.. Jeg poster når jeg vil og om hva jeg vil, men jeg jobber mye med bilder og skriver ikke om hva jeg gjør hver dag, da dette egentlig ikke er så interessant og jeg heller ikke leser dette hos andre blogger.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
A på alle innleveringer og eksamen, fint vær og en skikkelig ferietur.Invids blogg: nouw.com/layers