Denne ukens blogg - Inger-Lise

Denne ukens blogg - Inger-Lise

Ukens blogg denne uken er Inger-Lise Lillerovde! Profile - 2

Hei @INGERLISELILLE, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det stort sett veldig fint! Litt hektisk om dagen, med mange prosjekter pågang. Så gleder meg til avslapping i påsken. Kjempe kjekt, og veldig overraskende å bli ukens blogg. Tusen, tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Hovedtyngden på bloggen min vil nok være interiør. Men kategorier som livsstil, kids, fashion, hår & make-up og reiser vil det nok også bli mer av etterhvert. Da alle desse er er en viktig del av meg og mitt.

Hva er ditt beste fototips?
Å fotografe i naturlig lys. Prøve å unngå blitz. Bruk kamera med et godt objektiv, da blir kvaliteten veldig mye bedre enn mobilbilder. Jeg bruker nesten bare kamera. Og stativ er også et veldig godt hjelpemiddel for å få gode bilder.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det er ganske variert. Chill med god mat, vin og venner er jo veldig koselig, men synes også det er gøy med en tur på byen en gang iblant.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er jo fortsatt ganske ny i denne blogg verdenen, så oppdager stadig nye. Men en favoritt er Stylizimoblog. Og @ninasandbech har en veldig fin blogg jeg, blir så glad av de fine bildene hennes.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent? Kanskje ikke så skjult, men for dere som ikke kjenner meg, så er jeg utdannet make-up artist, og har tidligere jobbet som stylist.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Håper jeg har funnet en måte å kunne kombinere mine to lidenskaper, frisør/make-up og interiør på. Ellers håper jeg og tror, jeg lever godt akkurat her jeg befinner meg nå, også om 10 år. Drømmer om å kunne reise mer, men med 3 små begrenser det seg litt. Så kanskje når vi snakker 10 års perspektiv! Hehe..

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det er å blogge jevnlig, og etterhvert litt mer variert. For meg er kvaliteten på bildene veldig viktig. Så jeg tar nå fotokurs, for å bli enda bedre på det. Ellers kom jeg nok til å holde meg litt innenfor den stilrene looken, siden jeg føler det representerer meg godt.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
-En perfekt jeans. Har ikke funnet den ennå, men håper den plutselig dukker opp.
-Utemøbler. Forhåpentligvis snart tid for å oppholde seg mer utendørs. Håper, håper!
-Å reise til varmere strøk. Jeg trenger påfyll av D-vitaminer! Hehe...Inger-Lises blogg: nouw.com/ingerliselille