Denne ukens blogg - Ida

Ukens blogg denne uken er Ida Pettersen. Profile -

Hei Ida, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei, jeg har det fint! Det føles fantastisk å være ukens blogg, en uventet og sjelden mulighet det er umulig å takke nei til. En veldig stor motivasjonsboost!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min er det litt av alt. Alt fra hverdagslivet med studier i Bergen, til antrekksbilder, trening, mat og reise.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å finne det perfektet lyset, helst ta bilder i dagslys og eventuelt vinduslys når du tar bilder inne.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden koser jeg meg alltid litt ekstra, enten hjemme med kjæresten eller gjerne ute med venninner. Nå i eksamensperioden, bruker jeg lørdagskvelden på å hente inn energi for resten av eksamensperioden.


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
På dager jeg har god til liker jeg å titte innom ganske mange, men jeg må daglig ha min dose av Lisa Olsson, Angelica Blick og Janni Delér.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, nå måtte jeg tenke lenge.. Kanskje det at jeg konkurrerte i sprangridning på internasjonalt nivå for et par år siden.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år har jeg forhåpentligvis reist en del, funnet en jobb jeg elsker, giftet meg med samboeren min og fått et par barn.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften er først og fremst gode bilder. Jeg legger som regel ut kamerabilder og prøver å unngå bilder med dårlig kvalitet. Ellers prøver jeg å variere innholdet litt og vise hvem jeg er.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Akkurat nå ønsker jeg med snø til jul, et par nye sofaputer og at eksamenstiden skal gå fort slik at jeg kan reise hjem til familien min.