Denne ukens blogg - Ida

Denne ukens blogg - Ida

Ukens blogg denne uken er Ida Charleen. Profile -

Hei Ida, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra, er nettopp ferdig med skolen, og er nå klar for en sommer med masse blogging og mye spennende prosjekter som foregår i forhold til den. Jeg er veldig takknemlig for å få æren av å være ukens blogg, så det føles veldig bra. Spesielt når det er så mange talentfulle bloggere som blogger for nouw.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min består for det meste av antrekksbilder, men av og til slipper jeg leserne litt mer tett inn på meg og hvem jeg er. Jeg må ærlig innrømme at jeg sitter mange timer etter jeg har skrevet et dypt innlegg før jeg tør å poste det.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å alltid ha med deg kameraet, du vet aldri når du får behov for det.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det varierer veldig, men jeg setter ufattelig stor pris på venner og familie, så for meg så er det ingenting som slår å tilbringe kvalitetstid med de jeg er glad i. Men jeg må helt ærlig innrømme at jeg setter enda større pris på å lage en god middag hjemme, handle inn en god vin, deilig musikk og bare snakke. Kall meg gjerne kjedelig, men det er de små tingene som gleder. Så er det jo av og til jeg slår til å drar på byen, og det er ikke alltid like koselig på søndagen..

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjon fra Angelica Blick, Kenza Zouiten og Annikken Jørgensen. Stilen til Angelica Blick er bare helt rå. Annikken Jørgensen er en blogger med bein i nesa, er seg selv og viser fingeren til janteloven, det inspirerer meg til å tørre å være meg selv. Kenza Zouiten får frem personligheten sin på bloggen, samtidig som hun har virkelig oppnådd store ting med bloggen sin, som å starte sitt eget klesmerke.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg elsker idrett, og mange blir sjokkert når jeg sier jeg har konkurrert i langrenn, og jeg var faktisk ganske god.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år så er jeg 32 år, og "standardsvaret" er vell at jeg forhåpentligvis er gift, har barn og hus. Men jeg er ikke som alle andre, ikke enda iallfall. Jeg ser for meg at jeg har bygd meg opp et bra team i rundt meg, sluppet min første kleskolleksjon, bor i New York, lever et liv hvor jobben innebærer mye reising og forhåpentligvis har en partner jeg kan dele livet mitt med. Det er så mye jeg vil gjøre og oppleve i denne verdenen, det er ikke sikkert jeg vil oppleve alt, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å prøve å oppnå mesteparten.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg tror det er viktig å få frem budskap med bilder, antrekk og tekst på riktig måte. Jeg har eksperimentert litt med forskjellige temaer jeg vil skrive om/dokumentere, men det har liksom ikke vært meg, jeg tror det handler rett og slett om å finne en hårfin balanse mellom ting, og bestemme seg for hva som skal representere den man er som person. Jeg føler jeg utvikler meg i takt med bloggen, jeg tør å eksperimentere mer med klær, jeg tør å åpne meg mer og setter pris på hver eneste mulighet jeg får med bloggen.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Jeg ønsker meg en tur til en øde øy, med en god bok og noe godt i glasset. PS: jeg leser egentlig ikke bøker. Jeg skulle ønske jeg var på en rundreise i verden, møte nye folk og oppleve nye kulturer og land. Jeg ønsker meg en balkong i leiligheten nå som det er sommer i Oslo.