Denne ukens blogg - Helene

Denne ukens blogg - Helene

Ukens blogg denne uken er Helene Kristine Kjeldsberg! Profile - 1

Hei Helene, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det bare bra! Det føles helt topp! Jeg ble både overrasket og kjempeglad da jeg fikk høre at jeg var ukens blogg. Synes det er såå gøy!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg ser på bloggen min som en dagbok. Her blir dere kjent med meg gjennom bilder, tekst og video. Jeg prøver å gjøre bloggen min til en fin blanding av inspirasjon og humor - til mer dype tekster som folk kan kjenne seg igjen i.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å føle seg komfortabel foran kamera. Du kan innstille og redigere så mye du bare vil, men dersom du gjør deg veldig til eller ser utilpass ut vil det alltid være synlig. Finn en kul location, få en du er trygg på til å ta bilder av deg og slipp deg løs. Det er hva det blir bra bilder av!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden deler jeg helst noen flasker vin med gode venner og spiller spill til langt på natt. Det finnes ikke noe som får meg til å le mer!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får inspirasjon fra Sophieelise og Annijor. Jeg elsker hvor bra og ekte de skriver!

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm... jeg tror jeg har en liten skuespiller inni meg, men jeg tviler på at hun noen gang vil få se dagslyset!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentlig vis har jeg reist verden rundt og kanskje bestemt meg for å slå meg til ro med barn, mann og hus? Ikke vet jeg, men jeg håper jeg har drømmejobben som journalist og er lykkelig.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver å publisere innhold som jeg vet at jeg selv liker å lese om og se på andre blogger. Jeg vil satse på mer video så leserne blir ordentlig kjent med meg, kule outfit bilder og være ydmyk og jordnær i tekstene jeg skriver. I dagens bloggsamfunn så er det også viktig å by på seg selv og skille seg ut dersom man vil ha en populær blogg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
En reise til varmere strøk, å være ferdig med eksamen og at bloggen utvikler seg over den neste måneden!Helenes blogg: nouw.com/helenekristine