Denne ukens blogg - Helene

Denne ukens blogg - Helene

Ukens blogg denne uken er Helene Pedersen. Profile -

Hei Helene, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra. Å være ukens blogg er kjempe spennende. Dette har jeg hatt et ønske om å bli en eller annen gang, så det var virkelig stas å bli spurt når jeg minst ventet det! Jeg gleder meg til å dele mange nye innlegg med lesere denne uken.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg er veldig glad i å ta bilder av alt mulig og vise det frem. Så på min blogg er det mest fokus på bilder, som er av min hverdag, interiør, mote, inspirasjon og litt ulike tips. Dere får lese om det som interesserer meg og det jeg gjør i hverdagen, rett og slett!

Hva er ditt beste fototips?
Det må nok bli et triks jeg bruker hele tiden. Hvis jeg for eksempel skal ta bilder av en eller flere ting, så bruker jeg for eksempel et laken, en dyne, et magasin, et A3 ark eller bare et fat for å få den bakgrunnen som passer best til det jeg skal ta bilde av.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Da er jeg ofte med en god vennegjeng med noe godt i glasset, men er også like glad i å nyte en kveld alene eller med kjæresten for å se en god film eller tv serie. Helst i selskap med en svær bolle popcorn med smør også da, hihi.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
I mange år har jeg fulgt Angelicka Blick og Eirin Kristiansen som alltid gir meg mye inspirasjon, ideer og ikke minst lyst til å ta like fine bilder som de gjør.

Hva er ditt skjulte talent?
Godt spørsmål. Kanskje at jeg kan gå ned i bro og opp i stående posisjon igjen? Haha, tror nok jeg trenger et nytt skjult talent.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Det er ikke godt å vite hva fremtiden bringer, men det ønskelige er at jeg har fått et fint hus og en jobb jeg elsker. Og ikke minst at jeg er sammen med han som er kjæresten min nå.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg legger fokus på et lyst og ryddig design som skal se innbydende ut. I tillegg har bilder nesten alt å si for meg. Å ta bilder med god kvalitet og som gir andre inspirasjon, eller bare at de liker det de ser synes jeg er viktig.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Jeg ønsker meg min første bil, nytt objektiv eller blitz til kameraet og noen nye sko som passer til høsten og vinteren.

Helenes blogg: nouw.com/hphotography