Denne ukens blogg - Frida

Denne ukens blogg - Frida

Ukens blogg denne uken er Frida Noris! Profile - 5

Hei Frida, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei, takk jeg har det bare bra. Det å få lov til å være ukens blogg synest jeg er kjempestas, og ble veldig glad da jeg fikk den muligheten.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min deler jeg generelt om min hverdag, og det blir mye fokus på foto og kunst, samt litt tips og triks. En god blanding av ting jeg liker veldig godt, rett og slett.

Hva er ditt beste fototips?
Naturlig lys er nøkkelen til bra foto, og jeg elsker å ta bilder ute når solen er på vei ned. Da blir bildene meget prima. Ellers bruker jeg aldri blitz. Hvordan bildene blir redigert har også mye å si, og kan ta et bilde fra å være helt OK, til å bli et veldig fint et.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Aller helst ligger jeg på sofaen sammen med de jeg bor med, eller familie, iført pysj og spiser en bedre middag. Litt godis på bordet vi kan ha utover kvelden, gjerne sammen med en koselig film eller serie som surrer og går.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Sophie Elise og Komikerfrue er mine favoritter, og så selvsagt cool&comfy!

Hva er ditt skjulte talent?
At jeg ikke har et? Haha, det er jo trist, men om jeg skal skrive noe så kan det jo være at jeg kan lette på bare et øyenbryn.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Du, jeg vet ikke hva jeg skal ha til middag i morgen, såå hva som skjer om 10 år aner jeg ikke. Helt ærlig så synes jeg det er litt skummelt å tenke så langt frem, for man aner jo aldri hva livet bringer. Forhåpentligvis har jeg en jobb jeg trives godt i, og kan leve av det jeg elsker mest, samt har et fint hus jeg har laget slik jeg ønsker. Har jeg de gode menneskene i livet mitt om 10 år, som jeg har nå, da blir jeg veldig glad.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Å ha en fantastisk partner in crime som kan hjelpe meg med bilder og ellers om jeg skulle stå fast. Enya, som blogger på cool&comfy, er min bestevenninne og bloggevenn, og vi har det SÅ gøy når vi er ute for å ta bilder. Da blir blogg en lek, og jeg er veldig glad i å ha et sted hvor jeg kan dele bilder og tanker. Så min fremgangsoppskrift vil først være å like å skrive, samt ha en person å gjøre litt av jobben sammen med.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Nå ønsker jeg meg veldig at det snart er advent, at vi skal få en hvit jul og muligheten til å kunne stoppe tiden for å ta en liten powernap her og der.Fridas blogg: nouw.com/fridanoris