Denne ukens blogg - Erin

Ukens blogg denne uken er Erin Bakke! Profile -

Hei Erin, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann, befinner meg i dette øyeblikk i varme eksotiske Thailand, så jeg har det helt fantastisk! Å være ukens blogg kom virkelig som et sjokk og jeg kunne ikke vært mer stolt av meg selv enn det jeg er nå! Det åpner for nye muligheter og gir meg en ekstra motivasjons boost til sommeren!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min er vell en typisk jente blogg som inneholder alt mulig. Men, det jeg blogger mest om er mote & hverdagen min.

Hva er ditt beste fototips?
Lav blenderåpning for en ren og fin blurry bakgrunn!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden sitter jeg som oftes inne med dataen i fanget. Enten blogger jeg eller ser på Netflix. Da går det mest i serier som Prison Break, Grey´s Anatomy eller Criminal Minds. Jeg har også gjerne katten min Nurk ved fotenden, popcorn og melkesjokolade på siden. MUMS.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg finner egentlig inspirasjon overalt, på blogger jeg helt tilfeldig kommer over eller gamle trofaste. Men, de jeg henter mest inspirasjon fra er vell @jorge , Annijor, Kenza og @linnahlborg !

Hva er ditt skjulte talent?
Om dette teller så har jeg sett rundt 50 ulike TV-serier… uffda.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år befinner jeg med på Frogner med verdens snilleste mann og kanskje et barn. Vi reiser mye rundt, tar masse bilder og vi begge jobber med noe vi elsker!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Denne måtte jeg tenke lenge på, men jeg vil alltid prøve å oppdatere med nye freshe bilder som er relevante til innlegget. Kanskje etterhvert bli mer personlig og opne meg opp? Prøve å få leserne til å kjenne meg bedre. Jeg aner virkelig ikke. Jeg har ikke drevet med bloggen fast så veldig lenge, så jeg prøver fortsatt å finne ut av ting, hehe!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Stella Mccartney vekse, nytt objektiv & et helfigur speil til rommet mitt!Erins blogg: nouw.com/erinbakke