Denne ukens blogg - Elisabeth

Ukens blogg denne uken er Elisabeth Uksnøy! Profile -

Hei Elisabeth, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig fint for tiden! Mye å gjøre, men det er veldig gøy også. Å være ukens blogg er utrolig stas! Jeg har lagt inn mye arbeid i bloggen i det siste, så da er det ekstra fint å bli lagt merke til og se at det er verdt arbeidet.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen består for det meste av antrekk og personlig stil, men det blir også en del hverdag, fotografi og muligens litt mat også. Også skriver jeg alt for mye om været. En god, gammaldags rosablogg her altså!

Hva er ditt beste fototips?
Lær deg de manuelle innstillingene på kameraet ditt. De er gull å kunne, og gjør at du har mye mer kontroll over resultatet på det ferdige bildet. Det kan også være lurt å lære seg noen komposisjonsprinsipper, men ikke glem at regler er til for å brytes! Lek deg med lys, farger og vinkler, og ha det gøy mens du fotograferer!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden finner du meg enten på dansegulvet i full finstas eller under dyna i pysjen. There's no in between.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Når jeg går tom for inspirasjon titter jeg alltid innom bloggene til Angelica Blick, Darja Barannik og Anniken Jørgensen. Tre damer med ganske så forskjellige stiler og blogger, men jeg digger dem alle!

Hva er ditt skjulte talent?
En gang i tiden var jeg faktisk ganske god til å spille saksofon. Jeg har ikke prøvd på mange år, men det kan jo være jeg fortsatt har en godt skjult saksofonist i magen!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Det er vanskelig å forestille seg livet sitt så langt frem i tid, men jeg håper at jeg har funnet drømmejobben, har reist mye og at jeg fortsatt har mange fantastiske mennesker rundt meg. Hva mer kan en jente ønske seg?

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For tiden jobber jeg med å bli mer effektiv, og det tror jeg egentlig er oppskriften på å få gjort alt jeg vil gjøre i hverdagen. Både når det kommer til blogging og livet generelt. For å få tid til bloggen må jeg faktisk kutte ut de timene jeg bruker på å scrolle på sosiale medier, være litt egoistisk og bruke tid på min egen blogg fremfor andres.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå ønsker jeg meg en ny dyne og pute og et par nye briller, men mest av alt ønsker jeg meg vår!Elisabeths blogg: nouw.com/stylebyelisabeth