Denne ukens blogg - Eline

Ukens blogg denne uken er Eline Aunmo! Podcast -

Hei Eline, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei, jeg har det veldig bra! Er på vei inn i en hektisk tid med mye skole og eksamen, men jeg elsker å ha mye å gjøre, så jeg trives med det. Det føles utrolig bra å være ukens blogg, det kom som en stor og veldig positiv overraskelse.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

Den kommer først og fremst til å handle om mote og stilen min, men jeg kommer også til å skrive om alt som foregår i hodet mitt, hva jeg gjør i hverdagen og om ting som engasjerer og inspirerer meg.

Hva er ditt beste fototips?

Ta bildene i godt og naturlig lys, slipp deg løs og prøv ut nye vinkler og locations underveis. Jo bedre resultatet blir, jo morsommere er det å holde på med foto, så bruk litt tid på å lære manuelle innstillinger på kameraet. Da er også grunnlaget for redigering i etterkant mye bedre. Husk at alt kan reddes med litt justering her og der.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Jeg jobber ved konserthuset her i byen, så helgekvelder går ofte til jobb på arrangementene som er der. Jeg er veldig glad i kultur og musikk, så hvis jeg ikke er på jobb drar jeg ofte på forestilling eller konsert selv.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg synes mange svenske bloggere har utrolig høy kvalitet, og jeg har fulgt og blitt fascinert av Angelica Blick og Fanny Lyckman så lenge jeg kan huske. Ellers bruker jeg Instagram mye til å hente inspirasjon fra både kjente og mindre kjente bloggere og moteentusiaster.

Hva er ditt skjulte talent?

Vanskelig å svare på! Jeg har aldri vært spesielt flink i verken sport eller å spille noe instrument, men jeg er sinnsykt flink med gjærbakst. Er generelt en ganske god husmor, hehe.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Da er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet til ett eller annet kult, med en jobb jeg trives med og en hyggelig fyr jeg kan dele dette livet med.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Jeg synes bildene er veldig viktig, så jeg ønsker å ha en blogg med bilder av høy kvalitet. Jeg ønsker også å variere innleggene litt, så det ikke skal bli kjedelig å scrolle igjennom, og å oppdatere ofte uten at det går på bekostning av kvaliteten på innleggene.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

Jeg ønsker meg gode eksamensresultater, sommertemperatur i lufta og en utenlandsferie.


Elines blogg: nouw.com/eaunmo