Denne ukens blogg - Dina

Ukens blogg denne uken er Dina Hansen! Profile -

Hei Dina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann, nå har jeg det veldig fint. Jeg leverte siste eksamen for to dager siden og sommeren har endelig tatt seg turen til Oslo, så jeg smiler fra øre til øre om dagen. Å være ukens blogg på Nouw er utrolig stas. Hele blogguniverset er for meg ganske nytt i og med at jeg kun har blogget et par måneder. Så dette ser jeg på som en bekreftelse på at jeg gjør noe ’’riktig’’. Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Da jeg først startet denne bloggen var jeg ganske klar på at dette ikke skulle være en typisk blogg om min hverdag time for time, men mer som en visuell dagbok eller et kreativt hjørne jeg kan oppsøke når jeg selv ønsker. Jeg har aldri vært særlig flink til å skrive, så i stedet uttrykker jeg meg gjerne gjennom bilder. På min blogg får du se hva som inspirerer meg, og forhåpentligvis finner du noe som inspirerer deg også.

Hva er ditt beste fototips?
Nok lys.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Aller helst ligger jeg rett ut på sofaen med en bra film og noe godt i glasset, men det skal sies at jeg ikke er vond å be om en tur på byen med jentegjengen også.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
@Matildadjerf, uten tvil. Kan sitte i flere timer å scrolle meg gjennom bloggen og Instagram-profilen til den jenta, hun stråler. Ellers er jeg en av de få som fortsatt henger på weheartit og trives med det.

Hva er ditt skjulte talent?
Skulle ønske overdrevent brukt av penger var et talent og ikke et problem, he he.. Ellers kan jeg koke 7 minutters makaroni på 6 minutter og 47 sekunder.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis gift, har hus med hage, en fransk bulldog med navn Hugo og elsker jobben min.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For min del så har jeg ikke en oppskrift når det kommer til bloggen. Jeg har perioder hvor jeg føler meg veldig kreativ og kan poste innlegg opp til flere ganger om dagen. Hvis jeg ikke er i det kreative hjørnet, lar jeg bloggen ligge. For meg er det ikke nødvendig å dele noe som jeg ikke føler er gjort 100%.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
1. Louis Vuitton laureate platform boots!
2. Leilighet på Løkka
3. Solbrun hud