Denne ukens blogg - Christina

Ukens blogg denne uken er Christina Skjevik! Profile -

Hei Christina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Akkurat nå sitter jeg ved bassenget på solkysten i Spania. Kan virkelig ikke klage, og må si at jeg har det ganske fantastisk. Sol og varme gjør godt for sjelen. Ble utrolig glad når jeg fikk muligheten til å være ukens blogg. For en fantastisk beskjed, og veldig gøy at bloggen kan nå ut til flere nye lesere!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min handler hovedsakelig om interiør som både er jobb og lidenskap for meg. Jeg håper alle som klikker seg inn får masse inspirasjon, gode tips og positiv energi. Det blogges også litt om hverdagslivet og reiser. Akkurat nå er det jo mye ferieblogging, men sniker inn litt interiør likevel.

Hva er ditt beste fototips?
Nå tar jeg jo jeg mest interiørbilder, men mitt tips må da være å fotografere mens det er overskyet ute og med god belysning inne. Og jeg passer alltid på å ta bilde lavest mulig (gjerne sittende på gulvet eller knærne), ikke ovenfra og ned. Det funker supert for meg.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Ahhh, nå er jeg redd jeg høres kjedelig ut! Men mine favoritt lørdagskvelder er sammen med samboeren, en god film, pledd i sofaen og masse stearinlys. Jeg er glad i å være uthvilt og setter uendelig stor pris på å kunne legge meg tidlig og sove til jeg våkner. Hvis jeg ikke er med samboeren så finner dere meg gjerne på kosekveld hos venninner med god vin og rar musikk hvor jeg sykler hjem og finner senga rundt midnatt.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg savner flere gode interiørblogger og nå blir det til at jeg leser blogger hvor man finner mye av det samme på topplistene. Så jeg kan ikke si at jeg leser noen fast akkurat nå. Men Eirin Kristiansen, Kristina Andersen og Helene Ragnhild (skikkelig søt jente) titter jeg stadig innom.

Hva er ditt skjulte talent?
At jeg er flink til og flytte å bære møbler effektivt! Haha, flyttebyrå burde vært mitt yrke.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år håper jeg at jeg og Thomas har fått muligheten til å tegne og bygge et eget hus. At vi har smårollinger som løper rundt og fremdeles reiser masse både med familie og venner.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Målet mitt er å blogge 1 gang per dag med oppdaterte og freshe bilder. Jeg prøver også å variere innleggene med bilder fra mitt eget hjem, inspirasjonsbilder og innlegg med tips til diverse. Det blir også mye bilder fra hytta eller andre steder vi bruker på fritiden.

Jeg får utrolig mange hyggelige meldinger både på bloggen og Instagram så velger å tro at jeg gjør noe riktig enn så lenge :) Takk gud for at det ikke er noen nettroll som leser min blogg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Denne var enkel å svare på! Jeg møblerer stuen i 2.etg på nytt og ønsker meg derfor ting vi får bruk for dere. Blant annet et maleri eller bilde til veggen, gjerne et gammelt kunstmaleri med tykke, gamle gullrammer. En ny tv og et deilig pelspledd til den nye daybeden er også høyt på ønskelisten.Christinas blogg: nouw.com/fjellveien