Denne ukens blogg - Christina

Denne ukens blogg - Christina

Ukens blogg denne uken er Christina. Profile -

Hei Christina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig fint. Jeg ble superhappy over å bli ukens blogg, ettersom jeg ikke har blogget så lenge enda.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg ønsker å ha en allsidig blogg, hvor jeg får frem personligheten min. På bloggen min vil du derfor kunne lese alt fra sminke, mote og matoppskrifter til tanker og fritidsinteresser.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å ta bilder i et godt lys, slik at bildene blir lyse og fine. For å redigere fargene på bildene bruker jeg photoshop, hvor jeg har tatt bildene i RAW-format. Kvaliteten blir helt super av den fremgangsmåten!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagene har alltid vært hellig for meg - siden jeg har vært liten. De beste lørdagskveldene er desidert når jeg kan sitte med et par venninner å skravle, se en film, ha potetgull og sjokolade på bordet - for ikke å glemme noe godt i glasset.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg elsker å lese andres blogger. Min favorittblogger er Marthe Borge, men jeg har også et par andre her på Nouw som jeg stadig sjekker om har oppdatert.

Hva er ditt skjulte talent?
Er vel ikke akkurat et talent, men jeg trener med hesten ca. 3 ganger i uken. Hest har jeg drevet med siden jeg var 8 år, og er en ekstrem stor del av livet mitt til tross for at det ikke kommer like til syne i bloggen.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis om 10 har jeg vært sykepleier i 9 år, har funnet meg en jobb jeg trives med, fått reist litt rundt i verden og fått møtt mange nye mennesker samt funnet drømmemannen, hehe.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften må vel være at jeg tar gode bilder, har interessante temaer - og viser hvem jeg er igjennom det jeg skriver.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1. Første på lista må være en tur til utlandet. Solbrun hud og varme er noe jeg virkelig savner.
2. Holiday kolleksjonen til Kylie Jenner er noe jeg sikler etter. Gleder meg til det kommer ut slik at leppene mine blir klare for juletiden.
3. Ellers ønsker jeg at desember kan bli fylt med snø, slik at jeg julestemningen virkelig kan komme i år.

Christinas blogg: nouw.com/christinahenriksen