Denne ukens blogg - Christina

Denne ukens blogg - Christina

Ukens blogg denne uken er Christina Haarberg. Profile -

Hei Christina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det utrolig fint om dagen! Jeg har fått reist og ladet batteriene skikkelig i sommer. Nå føler jeg meg klar for høsten og alle utfordringene den vil bringe. Det var rett og slett utrolig kult å bli valgt til ukens blogg her på Nouw. Jeg håper jeg kan levere materiale som mange vil sette pris på og finner inspirerende.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min finner du en god blanding av mote, sminke og min hverdag. Litt av alt på en måte!

Hva er ditt beste fototips?
Prøv deg fram. Forskjellige vinkler kan gjøre et bildemotiv helt annerledes, og det er spennende å leke seg med dette. Husk at alt trenger ikke være "helt perfekt". Jeg liker godt når bildene mine fremstår som litt tilfeldige og ikke så striglet. Det skal være gøy å knipse bilder, og du går aldri tom for film!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er sammen med venninnene mine, er hjemme med en god film og ett glass rødvin, eller så er jeg sykepleier på lørdagsvakt.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg henter inspirasjon fra alle mulige bloggere. Det er så vanvittig mange som er flinke med både foto og tekst!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har nok dessverre ikke noe skjult talent. Jeg har lett etter det hele livet, men det er nok litt for godt skjult, haha. Vet ikke om det å krølle tungen til en blomst er et skjult talent?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
For tiden holder kjæresten og jeg på med å planlegge hus. Vi har allerede en fantastisk flott tomt, og en arkitekt som snart vil begynne med tegningene. Forhåpentligvis bor jeg sammen med min kjære i huset som vi har planlagt helt fra scratch, også håper jeg det er noen tassende barneføtter på gulvet om 10 år.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg må alltid ha med meg "bloggboken" min. Jeg får alltid ideer til innlegg når jeg er på farten eller er sammen med mine venner. Da er det viktig for meg å få skrevet ned ideen med en gang, så den ikke forsvinner. Jeg tar alltid bilder før jeg produserer tekst, da føler jeg innholdet passer bedre sammen på en måte.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Siden juni har jeg ønsket meg en rosa kåpe, men har enda ikke funnet den perfekte, en fuskepelsjakke fra Zara og tekanne og kopper fra merket Tassen. De er så nusselige!

Christinas blogg: nouw.com/christinahaarberg