Denne ukens blogg - Cassandra

Denne ukens blogg - Cassandra

Ukens blogg denne uken er Cassandra Alcock! Profile -

Hei Cassandra, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei! Jeg har det veldig fint. Synes det er veldig kjekt å få være ukens blogg!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg vil hovedsakelig skrive om mote og min interesse for det. Jeg går studiet moteindustri og ønsker å dele prosjekter og annet spennende vi holder på med. Jeg vil også prøve å dele mer antrekksbilder og kanskje litt hverdagsinnlegg også. Jeg har nå også gidd meg selv shopping stopp og vil dele om hvordan det går!

Hva er ditt beste fototips?
Godt lys og ryddig bakgrunn. Det har veldig mye å si for at bildet skal bli bra synes jeg. Det kan gjerne være en bakgrunn hvor det skjer ting, men bare det ikke forstyrrer helheten i bildet.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Drikker vin med gode venner og tar gjerne en tur ut på byen!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg liker veldig godt annijor.no, både bildene og tekstene hun skriver er veldig inspirerende! Så liker jeg også å titte innom eierinkristiansen.no, hun tar utrolig fine bilder og har en ryddig og fin blogg.

Hva er ditt skjulte talent?
Tror egentlig ikke jeg har noe veldig stort skjult talent, men jeg tror jeg er ganske god på å lage pannekaker? Haha!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da håper jeg at jeg har bosatt meg et sted i verden. Reist og opplevd mye og har en jobb jeg elsker innen mote. Har en liten familie kanskje og en hund hehe!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har vel egentlig ikke noen skikkelig fremgangsoppskrift, jeg ønsker å dele gode og inspirerende innlegg med gode bilder. Men jeg ønsker å være kreativ, og prøve å skille meg litt ut i forhold til andre bloggere.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Som sagt har jeg jo shopping stopp nå, men ønsker meg jo alltid noe hehe. Det som ligger øverst på min ønskeliste er en vintage Chanel veske, den perfekte skinnbuksen og en skikkelig god hoodie i en pastellfarge.Cassandras blogg: nouw.com/calcock