Denne ukens blogg - Beathe

Denne ukens blogg - Beathe

Ukens blogg denne uken er Beathe Smådal! Profile - 3

Hei Beathe, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei! Jeg er gravid og er kommet over halvveis i svangerskapet, formen er for tiden på topp og alt ser veldig fint ut, så jeg kunne ikke hatt det bedre! Takk som spør :)
Synes det var utrolig hyggelig å bli spurt om å være ukens blogg, det er virkelig veldig stas!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

Bloggen min inneholder litt forskjellig og jeg er glad i både mote, interiør, design og andre materialistiske ting. Dette er noe som opptar mye av min tid i hverdagen, men jeg ønsker likevel ikke å plassere bloggen min i en bestemt «bås», bare for at jeg vil føle meg fri til å skrive om hva som helst, når det måtte passe meg.

Hva er ditt beste fototips?

Oj, det er et godt spørsmål. Jeg er ikke så veldig god på foto egentlig, men jeg er opptatt av at bildene mine har en fin komposisjon og ikke for mye rot i bildet som forstyrrer det jeg egentlig ønsker å få frem. Men jeg har et hemmelig våpen da, det heter @karolinesmadal. Hehe - Ønsker jeg ekstra fine bilder så er det hun jeg spør :)

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Jeg er egentlig veldig glad i en ordentlig jente-kveld med vin og dans til langt på natt, i ny og ne. Men nå som jeg er gravid bruker jeg veldig mye av energien min i hverdagen på jobb og daglige gjøremål, så når helgen kommer er det veldig deilig med god mat, sofakos med kjæresten og en god serie på tv’en.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg er stor fan av de mange svenske og danske bloggerne, og har en fryktelig lang liste med bloggere som inspirerer meg. Men kanskje aller mest, og de jeg absolutt må innom er byfunda, trineswardrobe, fashionsqud og happilygrey.

Hva er ditt skjulte talent?

Denne var vanskelig. Men kanskje at jeg mestrer å være både A- og B-menneske på en og samme tid? Haha - hater å legge meg, elsker å stå opp tidlig!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Da håper jeg at vi er en lykkelig familie på minst (hihi) 4, forhåpentligvis er jeg gift med kjæresten som er mannen i mitt liv og bare nyter livet generelt med en jobb jeg elsker, venninner og familie rundt meg.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

God balanse kanskje? Personlighet, ærlighet og en god dose materialistiske innlegg og der tenker jeg du har min oppskrift :)

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:

En Louis Vuitton Palm Springs Backpack Mini, et par ATP atelier sandaler, men mest av alt - at den lille i magen er frisk og rask <3Beathes blogg: nouw.com/beathesmadal