Denne ukens blogg - Anne Sofie

Ukens blogg denne uken er Anne Sofie Strandenes! Profile - 4

Hei @annesofie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig fint om dagen! Kjenner at jeg er veldig klar for vår og gleder meg til mye kjekt som skjer fremover! Det er veldig stas å være ukens blogg synes jeg, gøy å kunne nå ut til flere!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min er en plass hvor jeg deler alt som inspirerer meg med fokus på mote, skjønnhet og interiør. Før å gjøre bloggen min litt mer personlig deler jeg også små hendelser fra hverdagen min.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste tips er å utnytte det fine sollyset når det først dukker opp. Her i Bergen er vi ikke akkurat bortskjemt med finvær, så når solen først titter frem er det opp og ut å ta bilder! Ellers råder jeg alle å sette seg inn i de manuelle innstillingene og prøve seg frem til man finner sin egen stil. Bli kjent med kameraet ditt er egentlig mitt beste tips.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er ingen partyløve, så lørdagskvelden tilbringer jeg (klisjé nok) aller helst i sofakroken sammen med noen jeg er glad i. Gjerne med en bra film, noe god mat og noe godt i glasset. Jeg lever for kvelder som det.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg er stor fan av bloggen til Felicia Åkerström. Både fordi jeg elsker å følge med på hverdagen hennes i New York, og fordi vi har veldig lik smak når det kommer til mote. Ellers er jeg titt og ofte innom bloggen til Alexa Dagmar, Anine Bing, Carin Olsson, Eirin Kristiansen og Emilie Nereng.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg kan spille gitar. Riktignok noe rusten der, men jeg har perioder jeg spiller en del.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da har jeg forhåpentligvis en jobb jeg gleder meg til å våkne til hver dag. Drømmejobben er definitivt noe innen mote. Og så bor jeg i et moderne, men koselig hus litt ute på landet ved sjøen med mann, to små og den fremtidige hunden min!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Kvalitet fremfor kvantitet, alltid. Jeg gjør aldri noe halvveis, og de gangene jeg poster noe jeg ikke er 100% fornøyd med går jeg rundt med en klump i magen resten av dagen. Det er viktig for meg å holde samme standarden på hvert enkelt innlegg og at det er en rød tråd gjennom bloggen. Bildene er veldig viktig for meg, og her gir jeg meg ikke før jeg er fornøyd. Ellers prøver jeg så godt jeg kan å poste ofte og regelmessig. Dette er noe jeg stadig prøver å bli flinkere på!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Jeg sparer for tiden til en ny veske fra Saint Laurent. Den er nok nr. 1! Ellers skulle jeg gjerne hatt kloen i et par semskede ballerinasko fra Chloé og en nydelig hvit jakke i kordfløyel fra Samsøe & Samsøe.Anne Sofies blogg: nouw.com/annesofies