Denne ukens blogg - Anne

Ukens blogg denne uken er Anne Marthe Widvey! Profile - 1

Hei Anne, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei hallå! Akkurat nå har jeg det helt fantastisk. Sitter å redigerer bilder på en takterrasse i Barcelona. Å bli ukens blogg er alla tiders som vi sier på Karmøy. :) Det motiverer til å blogge mer og ikke minst levere bedre kvalitet.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
For det meste blogger jeg om mote og foto, men det kommer ofte innlegg om turer, oppskrifter på sunn mat og litt trening. Reiser en del hvert år, så synes det er kjekt å blogge om reisetips og ulike destinasjoner. Bloggen min består mest av bilder og lite tekst, men det hender at jeg trør til å skriver litt mer enn bare et par linjer. :)

Hva er ditt beste fototips?
Det spørsmålet der er vanskelig! Jeg tror mitt beste fototips er at dersom du ønsker flotte bilder med en fin, ren og uklar bakgrunn bør du skaffe deg et 50mm f/1.4 objektiv. Dette objektivet er lysskarpt til de grader, og du behøver ikke å ha et superfancy kamera for å flotte bilder. Det finnes mange ulike typer og merker, men dersom du har litt cash anbefaler jeg å invistere i Sigma ART 50mm f/1.4. Helt rått objektiv som er i en klasse for seg selv. Perfekt for portretter, outfitbilder, detaljfoto, bilder av mat og mye mye mer. Husk at det er ikke manuelle instillinger som lager bildene dine uklare/klare - det er objektivet!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
En perfekt lørdagskveld for meg er å ta litt bilder, spise god middag sammen med samboeren min Alexander, kose med kattene mine Lilli og Åge og se på en god serie som f. eks The Walking Dead, Friends eller Game of Thrones.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg føler de fleste bloggere inspirerer meg så lenge dem har bilder av kvalitet og har en blogg som inneholder friske farger, men hvis jeg skal plukke ut noen må det vell være storbloggerene som Angelica Blick, Janni Delér og Lisa Olssons.

Hva er ditt skjulte talent?
Tror ikke jeg har noen sjule talenter, dessverre. Jeg er en hyler på brettspill? Ha ha. #goals

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 fine år har jeg forhåpentligvis oppgradert fotoskillsene mine, lever drømmen som blogger, får fete fotooppdrag over hele verden og bare nyter livet. Kanskje har Alexander og jeg oppgradert boligen vår og fått oss et litt større hus med et stort fotostudio i underetasjen.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Helt siden jeg opprettet bloggen har målet alltid vært å poste gode bilder som kan inspirere, friste og skape følelser. Fokuserer mer på bildene enn på teksten. Kanskje litt negativt for noen, men synes selv at bilder kan fortelle utrolig mye dersom dem er fotografert rett. :) For meg kan det fort bli litt kjedelig hvis det er kun et par bilder og et helt manus med tekst.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå så har jeg sykt lyst på gule old school vans, Sigma ART 85mm f/1.4 objektiv og en ny iMac. Og sjokolade. Alltid sjokolade. Ha ha...